10. 7. 2015

Comic-Con 2015: The Last Ship

Comic-Con 2015: The Last Ship

Po roce se na Comic-Con vrátil i loňský nováček The Last Ship, jehož druhá série měla premiéru před několika týdny. Letošního panelu se zúčastnil výkonný producent Hank Steinberg, kterého doprovázeli herci Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Travis Van Winkle, Jocko Sims a Marissa Neitling. Společně zde prozradili spoustu zajímavých věcí.

Skupina Imunních
Po promítnutí 15 minut dlouhého sneak peeku z následující epizody bylo divákům v publiku jasné, že tahle série bude zřejmě bojem týmu kapitána Chandlera proti ponorce, která byla představena v minulém díle. První série měla sice své záporáky, ale Imunní a jejich ponorka jsou zatím ti nejnebezpečnější. „Co kdyby ten lék někdo nechtěl? Kdo by to byl?“ ptal se Steinberg, showrunner seriálu, čímž vysvětlil, co je k těmto novým záporákům navedlo. „Nemohli by existovat lidé, kteří by byli vůči této nemoci imunní? A pokud ano, byli by na tomto světě něco jako superhrdinové. Všichni ostatní si zakrývají ústa šátky nebo plynovými maskami a oni si po světě chodí jen tak. Mohou se kamkoliv vloupat, cokoliv ukradnout, a pokud spojí své síly, budou mít neskutečnou moc.“ Podle Steinberga jsou nemilosrdní.

Slatteryho sekera má jméno
Když padla otázka, zda se dozvíme, co se stalo se Slatteryho rodinou, Baldwin jednoduše odpověděl: „Možná to bude smutné.“ To diváky v sále dojalo. „Ale není to jisté! Musíme doufat v to nejlepší, ale předpokládat to nejhorší. A odpověď zatím neznáme,“ dodal. Pozitivní však na tom je, že si Slattery našel novou přítelkyni: hasičskou sekeru, která mu pomohla v premiéře této série. „Dal jsem své sekeře jméno. Mary. Krvavá Mary,“ prozradil Baldwin.

Svatba Dannyho a Kary je na obzoru…
Steinberg neprozradil pohlaví ani jméno dítěte, které spolu Danny a Kara čekají, ale oba jejich představitelé se shodli na tom, že by chtěli svatbu. Steinberg přiznal, že si scenáristé s touto myšlenkou pohrávali. Měli představu, že by se Danny a Kara vzali přímo na palubě a všichni by byli oblečeni v bílých uniformách. „Nakonec to však neprošlo, ale to neznamená, že se nevezmou. Jen to nebude takhle,“ dodal Steinberg.

…stejně jako další romance
V následující epizodě se zakázané lásky dočká další ze členů posádky, poručík Burk. „Problém týkající se toho, zda spolu na lodi být mohou, nebo nemohou, bude docela významný,“ uvedl Steinberg.

Budování civilizace
Chandlerova zmínka o Lincolnovi v Bílém domě bude mít ještě dohru. Dojde na ni na konci série. „Myšlenka, že Imunní celou zemi zničí, se bude neustále vracet. Jak celá posádka stmelí národ zase dohromady?“ ptal se Steinberg, který tím poukazoval na občanskou válku. „Ta věc s Lincolnem… Za devět týdnů budete vědět, o čem to tady mluvím.“

Chandler bude dělat vše možné i nemožné
Mimo jiné padla také otázka, proč se kapitán vždycky ocitne uprostřed akce (což je podle všeho protokol i ve skutečnosti), na kterou Dane svižně odpověděl: „Kdyby to bylo na mně, seděl bych v každé epizodě v křesle a popíjel kávu.“ Někdo z publika se Danea také zeptal, zda ho více bavilo natáčení Grey's Anatomy, nebo The Last Ship. „Více mě baví natáčení The Last Ship než Grey's Anatomy,“ vtipkoval. „A na Grey's panelu, který následuje, jim řeknu pravý opak.“


Sledujete seriál The Last Ship? Líbí se vám druhá série? Těšíte se na nové zápletky?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Isabo1

Isabo1

Když jsem si četla o seriál a viděla promo před první řadou, tak jsem si myslela, že to bude moc...
před 8 roky
Další články k tématu