12. 7. 2015

Comic-Con 2015: Gotham

Comic-Con 2015: Gotham

Dnes se ke slovu dostalo také několik seriálů, které se zakládají na komiksové předloze. Mezi nimi nemohl chybět ani úspěch stanice FOX z loňského roku, který nese jméno Gotham.

Během panelu se slova chopil showrunner Bruno Heller a nastínil, co se chystá pro druhou sérii: „První série bylo hodně o starém Gothamu a představila pestrou přehlídku kriminálníků. V této sezóně se budeme soustředit na vzestup padouchů,“ a doplnil, že město Gotham „začne upadat k chaosu“.

A kteří padouši dostanou prostor? Výkonný producent Danny Cannon vysvětlil, že druhá série bude o tom, „jaké lidi může Gotham zrodit“. Bude se to týkat i Edwarda Nygmy? „Začne v sobě cítit sílu, ale necítí nutkání řídit se morálkou.“

Samozřejmě je nyní hlavně řada na Tučňákovi neboli Oswaldu Cobblepotovi. Teď, když poslední šéf Gothamu Falcone odešel do důchodu, Maroni dostal poslední výplatu a Fish se dala na potápění. K tou více prozradil představitel Tučňáka Robin Lord Taylor: „Je připraven bojovat, aby zůstal tam, kam se dostal. Ale pro Oswalda to nikdy není hladká záležitost!“

Ať tak či onak, zní to tak, že by Jim Gordon využil nějaké posily a možná nějaké dostane. „Když se padouši derou na vrchol, tak začínají závody ve zbrojení a také strana dobra musí zvýšit svou sílu. Představí se i noví hrdinové,“ poznamenal Ben McKenzie.

Prostor dostane také Selina Kyle a k tomu řekla její představitelka Camren Bicondova: „Po zapletení s Fish si musí přijít na to, jestli patří mezi ty dobré nebo mezi ty špatné,“ a během zkoumání jejího rozpolcení se dozvíme velkou část z příběhu její minulosti.

Vztah se změní a rozvine také mezi Alfredem a mladým Brucem. Sean Pertwee řekl, že teď když Bruce objevil otcovo velké a temné tajemství, tak bude Alfred svého svěřence trénovat a vystaví si „dospělejší vztah ze vzájemného respektu a porozumění“.

Jimova ex-snoubenka Barbara je stále naživu, ale je tak trochu mimo. „Ona přesně naplňuje definici šílené bývalky. Ale zároveň se z ní stane soběstačná žena. Je to příběh o šílenství, který naplní svůj potenciál. “ nechal se slyšet Cannon.


Co říkáte na první sérii? Těšíte se na druhou? A co řikáte na plány tvůrců?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Lill

Lill

Vďaka za spísanie panelu. :) Na druhú sériu Gothamu sa moc teším; po tom, čo som si ho celú sezónu nechávala...
před 8 roky
Další články k tématu