10. 7. 2015

Comic-Con 2015: Scorpion

Comic-Con 2015: Scorpion

Ve čtvrtek se na Comic-Conu sešly i hvězdy seriálu Scorpion od stanice CBS, aby fanoušky navnadily na druhou sérii. Přítomni byli Elyes Gabel (Walter), Robert Patrick (Cabe Gallo), Katharine McPhee (Paige), Eddie Kaye Thomas (Toby), Jadyn Wong (Happy) a výkonný producent Nicholas Wootton.

Než se dostaneme k informacím z panelu, připomeneme, že v poslední epizodě první série tým zachraňoval Waltera, svého šéfa, který ve vysoké rychlosti havaroval a následně visel z útesu. Obnovení na druhou sérii znamenalo, že Walter samozřejmě přežil a že Paige, která se chtěla se svým synem odstěhovat do Maine, zůstane Walterovi a vlastně celému týmu nablízku. Happy odpustila Tobymu za to, že se na ni omylem vykašlal, a Walter si s Cabem vše vyříkal.

Wootton panel odstartoval dvěma velkými oznámeními – v premiéře druhé řady (21. září) bude mít krátké cameo rocková hvězda Gene Simmons! Jeden ze zakládajících členů skupiny Kiss je na letošním Comic-Conu přítomen, a tak Wootton lákal fanoušky, aby mu sdělili, jak jsou nadšení, že bude ve Scorpionovi hostovat. Druhou novinkou je, že 26. října nás po premiéře Supergirl čeká devadesátiminutová mega-epizoda! „Bude to neuvěřitelné, je to pro nás opravdu velká epizoda,“ řekl výkonný producent s dodatkem, že Katharine McPhee bude ve druhé sérii možná opět zpívat.

V další části panelu herci mluvili o tom, co mají společného se svými postavami a se kterými školními předměty bojovali. Katharine a Jadyn shodně řekly, že pro ně představovala problém matematika. Eddie, který přiznal, že pro něj byla náročná celá škola, dále řekl, že je stejně jako jeho postava Toby nadšený, že může se všemi pracovat. Ale jedna věc se mu prý nelíbila: „Nechtěl nosit klobouk, jelikož chtěl, aby každý věděl, že má vlasy,“ sdělila návštěvníkům panelu Katharine McPhee. „Dámy prostě musí vědět, že mám vlasy,“ odpověděl se smíchem Eddie.

Když padnul dotaz na kaskadérské kousky, herci řekli, že věří štábu. Všichni se však bojí jedné věci – být v autě, které řídí Robert Patrick. „Říká, že je vyškoleným kaskadérským řidičem, ale je bezohledný,“ uvedla Jadyn Wong. A Eddie jí přitakával: „Bál jsem se Roberta Patricka, když jsem ho poprvé potkal. Stále se ho bojím.“


Těšíte se na druhou sérii Scorpiona? A co říkáte na cameo Gena Simmonse?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Lill

Lill

Vďaka za spísanie panelu :) Keďže nie som fanúšikom Kiss, tak prvé veľké oznámenie mi nič nehovorí :D Druhé...
před 8 roky
firstacka

firstacka

My už se s přítelem moc těšíme a Kiss? Zní to skvěle, i když někdo ze Scorpions by byl stylovější....
před 8 roky
Další články k tématu