11. 7. 2015

Comic-Con 2015: Once Upon a Time

Comic-Con 2015: Once Upon a Time

Dnes byl jedním z prvních panelů na pořadu Comic-Conu pohádkový seriál Once Upon a Time. Nechyběli zde herci Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Colin O'Donoghue, Emilie de Ravin, Robert Carlyle, Sean Maguire a Rebecca Mader. K nim se přidali výkonní producenti seriálu Adam Horowitz a Edward Kitsis.

Pokud si ještě pamatujete na finále předchozí série, Emma se zde obětovala a stala s místo Rampelníka novou Temnou. Otázka, kam Emma zmizela, která řadě fanouškům vrtala hlavou, byla zodpovězena po promítnutí krátkého klipu. Přemístila se do Začarovaného lesa, konkrétně do vězení, které jednu dobu obýval i Rampelník. Služebník tam Emmě přinese jídlo a ta mu „za odměnu“ vyrve srdce z těla a rozdrtí ho. Bude zlem pohlcena.

„Emma toho v životě zažila hodně,“ uvedla Morrison. „Měla těžké dětství. Musela toho spoustu překonat. Snažila se nad to všechno povznést. Když je teď připoutána k temnotě, už se nemusí snažit… Bude této temnotě, která se v jejím nitru skrývá, čelit a pokusí se najít způsob, jak ji překonat.“

Co se týče původního Temného, jeho srdce bylo z veškeré temnoty vyléčeno a Rampelník teď leží v kómatu a zotavuje se. „Ztělesnění Rampelníka je tentokrát trochu jiné,“ uvedl Carlyle. „Přišel o svou roli jakožto Temný, ale to neznamená, že s jeho intrikářstvím je konec. To mu zůstalo. Pan Gold je teď ale v kómatu, takže toho moc nenadělá.“

A jak celou situaci bude zvládat Hook? „Do Emmy se zamiloval. Býval to záporák, ale teď je ta špatná jeho přítelkyně, takže kdo ví, co se stane,“ uvedl O'Donoghue. Mimo jiné to vypadá, že mezi Hookem a Camelotem bude možná nějaké pojítko. „Camelot se nachází v tom samém čase,“ prozradil Horowitz.

Pro fanoušky Reginy a Robina měli herci dobré zprávy. „Regina teď konečně začíná přijímat skutečnost, že může být šťastná,“ přiznala Parrilla a Maguire ji doplnil: „Robin Reginu miluje.“

Seriál se v této řadě dočká také velkého mezníku. Na jaře bude odvysílána stá epizoda, na kterou si tvůrci naplánovali něco speciálního.

Nové postavy

V seriálu se představí postava z dalšího Disney filmu. Tentokrát tvůrci sáhli po animované pohádce Brave (Rebelka) a vypůjčili si hlavní postavu, odvážnou bojovnici Meridu.

Comic-Conu předcházela zpráva o obsazení zbylých dvou rolí, které jsme vám nedávno nastínili. Po králi Artušovi nyní známe i tváře Merlina a Guinevery. Merlina ztvární herec Elliot Knight, který se proslavil rolí Sindibáda ve stejnojmenném britském seriálu. Role Guinevery, manželky krále Artuše, se zhostí portugalská herečka Joana Metrass, která je v Americe zatím neokoukanou tváří. V seriálu se objeví také Percival, jeden z nejvěrnější rytířů krále Artuše. Postavu ztvární herec Andrew Jenkins (Wayward Pines).


Sledujete seriál Once Upon a Time? Těšíte se na nové postavy? Jste zvědaví, jak se Emma se svým osudem popere?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Je to úžasný seriál,každý díl mě něčím překvapí a na stou epizodu jsem hrozně zvědavá,ale to ostatně na...
před 8 roky
Squerago

Squerago

A proč ji to přemístilo pravě do vězení v začarovaném lese ? No jsem zvědavý jak herečka tuto...
před 8 roky
Další články k tématu