14. 7. 2012

Comic-Con 2012: Once Upon a Time

Comic-Con 2012: Once Upon a Time

Dnešní sobotní dopoledne (v našem časovém pásmu už skoro večer) bylo v San Diegu věnováno seriálu Once Upon a Time, tak se na tento pohádkový panel podíváme trochu blíže…

A hned na úvod začneme novými postavami! Byly potvrzeny rovnou tři, takže už se můžeme začít těšit na Šípkovou Růženku (kterou ztvární mladičká Sarah Bolger), bojovnici Mulan (tu si zahraje Jamie Chung) a Honzíka (v originále Jacka) z pohádky Honzík a kouzelná fazole.

To však nebylo všechno – výkonní producenti Adam Horowitz a Edward Kitsis představili „reklamu“ od Jane Espenson pro seznamku pojmenovanéóu „Singlebrooke“. Jednou ze zpovídaných postav byl brzy zabitý šerif Graham / Lovec (Jamie Dornan).

V první ukázce na novou sérii si můžete všimnout, že se do Storybrooke vypraví kapitán Hook.

Ginnifer Goodwin (Sněhurka / Mary Margaret) řekla, že se diváci nemusí bát toho, kam se příběh bude ubírat. A také jsme se dozvěděli dalších šest střípků:

Otec Henryho bude odhalen – „Mohl by to být Kejchal,“ žertoval Kitsis. „Ve druhé sérii, zjistíme totožnost otce Henryho.“ Jennifer Morrison, která hraje Emmu, to samozřejmě ví. „Já vím, kdo to je,“ prozradila. „Myslím, že diváci budou unešeni, jakmile jej uvidí… Samozřejmě Emma ví, kdo to je, doufám. [smích] Bylo to něco, co jsem kvůli ztvárnění Emmy potřebovala vědět.“

Jsou oba světy spolu sloučené? – Producenti samozřejmě mlžili, avšak Kitsis řekl následující: „V první sérii bylo nějaké to krvácení, když se oba světy spolu prolínaly. A to je něco, co chceme prozkoumat.“

Více toho samého – Pro tvůrce seriálu je důležité udržet duši seriálu i ve druhé řadě. „Seriál, který jste loni milovali, nikam nezmizí,“ řekl Kitsis. „Stále budeme chodit tam a zpět a na cestě poznáme nové lidi.“

Další Lost reunion? – Emilie De Ravin (Belle) uvedla, že by si v Once Upon a Time ráda zahrála s Terrym O'Quinnem, i když ví, že bude nejspíše zaneprázdněn seriálem 666 Park Avenue.

Další pohádkové bytosti – Producentům byla položena otázka, na které z následujících pohádkových postav se můžeme v seriálu těšit. Kitsis a Horowitz odpověděli takto:

  • Malá mořská víla: „Rád bych ji tam viděl.“
  • Aladin: „Někdy…“
  • Medvídek Pů: smích
  • Goofy: „Řekl bych, že Goofy bude nejspíš Henryho táta… Emma říkala, že v minulosti…“

Rampelníkův syn bude důležitý – „Co se stalo s Bayem je jedna z nevysvětlených otázek z první série. Byl bych opravdu nešťastný, pokud bych musel čekat více než sérii na to, abych to zjistil,“ řekl Kitsis.

Once Upon a Time se na obrazovky stanice ABC vrací tento podzim. Těšíte se? Na závěr tu máme ještě sestřih úvodních titulků (ke konci jsou i nějaké nové).

(zdroj: Hollywood Reporter)

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Anetka888

Anetka888

Tak Bae je pořád ve hře. Ale nevím no.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no to by měl henry geny.
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

Já si toho všimla až někdy po polovině. To je tím, jak je člověk zvyklej, že to bývá neměnný
před 11 roky
Další články k tématu