15. 7. 2012

Comic-Con 2012: Grimm

Comic-Con 2012: Grimm

V další části našich reportáží s Comic Conu se podíváme na seriál Grimm. Debatního panelu se zúčastnili
David Giuntoli (Nick Burkhardt),
Russel Hornsby (Hank Griffin),
Bitsie Tulloch (Juliette Silverton),
Silas Weir Mitchell (Monroe),
Reggie Lee (Sgt. Wu),
Sasha Roiz (Sean Renard),
Bree Turner (Rosalee Calvert),
Jim Kouf (výkonný producent a scénárista),
David Greenwalt (výkonný producent a scénárista),
Norberto Barba (výkonný producent a režisér),
Sean Hayes (výkonný producent) a Todd Milliner (výkonný producent).

Velká odhalení

Příliš jich nebylo. Celá parta kolem seriálu si zřejmě před vystoupením popovídala ve smyslu neprozrazování děje, protože ani jeden z nich nebyl příliš sdílný. Mnoho otázek se setkalo s odpověďmi typu “Budete si muset počkat a uvidíte.” Kouf v jednu chvíli řekl, “Máme mnoho nápadů jak bychom chtěli pokračovat. Jen vám je nechceme prozradit.” I věci, o kterých jsme si mysleli, že jsou jasné, kolem sebe mají nádech tajemna. Na otázku co bude s lidmi, kterým bude/byl svět Wesenů odhalen, Greenwalt odpověděl, “Kdo říká, že to Hank zjistí? A kdo říká, že si to bude Julie pamatovat?”

Představené scény

Po všech těch poloodpovědích bylo publikum za trpělivost odměněno prvními záběry z nové sezóny. Bylo tak možné vidět nové stvoření s černými a bílými pruhy na tváří a ostrými tesáky vyčuhujícími mu z tlamy. Co je ale důležitější, děj se vrátí ke konci první sezóny a uvidíme několik záběrů z pohledu Nickovy matky a toho, jak se do domu vlastně dostala. Menší rozhovor s paní Burkhardtovou odhalí, že teta Marie věděla, že je naživu. Pak samozřejmě následuje klasické “bylo to pro tvou ochranu”, to ale slzícího Nicka vážně nijak neuklidní. Dozvíme se i takový detail, jako je důvod, proč zubní záznamy z havarovaného auta neodhalily, že nešlo o Nickovu matku (ve skutečnosti to byla její kamarádka Jeana). Ať už šel po Nickových rodičích kdokoliv, zabil nepravou a odnesl si její hlavu.

Jednoznačný oblíbenec fanoušků

Pokud to nebylo jasné už z průběhu sezóny a ohlasů na všech možných stránkách a fórech, bylo to definitivně potvrzeno fanoušky přímo v sálu, kteří v podstatě tvořili fanclub S.W. Mitchella a jeho postavy, vlkodlaka Monroea. Když se na začátku akce objevil na plátně během rekapitulace první sezóny, sklidil jednoznačně největší aplaus. Stejně vřele byl uvítán během představování tvůrčího týmu při příchodu na jeviště.

Zdroj: Entertainment Weekly

Jste zvědaví, jak bude vše pokračovat, zda se Nick svěří svému parťákovi, jak to ve skutečnosti celé je? Bude mu jeho přítelkyně věřit, pokud si celou záležitost bude pamatovat? A co Nickova matka, budeme ji vídat pravidelně? Jak se ke všemu postaví Nickův nadřízený, kapitán Renard? Povězte v diskuzi pod článkem!

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Kahlan

Kahlan

tak tak,keby tam nebol tak to už asi nepozerám
před 11 roky
GaiaM

GaiaM

Ovšem :D Bez Monroea by to stálo za prd :P :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a pak že alkoholik v důchodu (following) je klišé.
před 11 roky
Další články k tématu