13. 7. 2012

Comic-Con 2012: Dexter

Comic-Con 2012: Dexter

Hned na úvod tu pro vás máme třešničku: první dvě minuty sedmé série!

Epizoda začíná přesně v momentě, kde skončila šestá série. Deb nachytá Dextera u jednoho z jeho.. projektů. Více zde v ukázce:

Sourozenci

Opravdu Deb Dexterovi baští, co jí v ukázce předkládá? „Dexter v tu chvílí doufá, že ano,“ směje se jeho představitel Michael C. Hall. Jennifer Carpenter (Deb) k tomu dodává: „Ona se snaží vzpamatovat se, vstřebává to postupně. A když si myslí, že udělala krok vpřed, zjistí, že je zase o deset zpátky.“

Mocný hráč

Deb bude svou silnější pozici uplatňovat mnohem více, než v uplynulých letech. „Nyní svou autoritu potřebuje. Je to jediná karta, se kterou může vyrukovat,“ říká Carpenter. „Každou sekundu se může stát, že – pokud bude naživu i poté, co bude díl pokračovat – někomu ihned řekne, aby Dexterovi nasadil želízka. Nyní se chvíli budou cesty Deb a Dextera rozcházet.“

Vše, co potřebuješ, je láska

Producent seriálu Scott Buck prozrazuje, že téma sedmé série je opravdu prosté. Letošek bude o tom zjistit, jaké důsledky má láska. Ale nenechte se mýlit, nebude to žádná slaďárna. Když se na lásku podíváte z Dexterovy perspektivy, uvidíte něco naprosto odlišného.

Touha po stejné krvi

Carpenter se vyjádřila, že ani nebyla příliš zaskočená Debinou náhlou náklonností ke svému bratrovi. „Již od začátku seriálu Dexter Deb fascinoval, takže si nemyslím, že to, jak se minulá série vyvinula, bylo nějak extra bizarní. Nicméně to, že viděla, jak někoho bodá, všechny city musí přehlušit.“

Jiný svět

Významným členem panelu byl nejnovější přírůstek v Dexterovské rodince – Yvonne Strahovski. Ta musela neustále probírat rozdíly mezi tím, jaké je to natáčet Chucka a naopak jak se cítí, když pracuje po boku Dextera. „Obecně celá ta energie na place je velmi odlišná. V Chuckovi byli hlasití lidé, úplně jiní než zde. Je to sice rozdílné, ale opravdu skvělé,“ chválila si herečka.

Taťka je doma

James Remar si zopakuje roli Harryho. Kromě toho, že ztvárňuje Dexterovo podvědomí, ho ale uvidíme i formou nových flashbacků do doby, kdy byl Dexter malý kluk.

Rodičovská past

Tím, že Harrison stárne, víc vnímá okolí. Dexter s tím musí počítat a své chování tomu přizpůsobit. Teta Deb nyní už má tušení, s čím se potýká, což samozřejmě také vše mění. „Dexter tím pádem má někoho, kdo ho nutí čelit všemu, co musí jako rodič zvládnout,“ říká Hall.

(zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Katschaba

Katschaba

Sakra, na dvě minuty jsem se neměla koukat. Teďka bude to čekání na další sérii ještě horší :( :D
před 11 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Jsem nadšen :) Ale taky opravdu nedočkavý...
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

Já se tak moc těším.... Debra naivní nebude, ale rozhodně si nemyslím, že si dá 20 a 20 (ztracených zlounů)...
před 11 roky
Další články k tématu