15. 7. 2012

Comic-Con 2012: Warehouse 13 (Skladiště 13)

Comic-Con 2012: Warehouse 13 (Skladiště 13)

I letos měl nejsledovanější seriál stanice Syfy Warehouse 13 (Skladiště 13) vlastní panel na Comic-Conu. Podle ohlasů byli fanoušci velmi rádi, když na pódium přicházeli Eddie McClintock (Pete Lattimer), Joanne Kelly (Myka Beringová), Saul Rubinek (Artie Nielsen), Allison Scagliotti (Claudia Donovanová) a výkonný producent a showrunner Jack Kenny. Na konci minulé sezóny bylo Skladiště zničeno. Co nás tedy v další řadě čeká a nemine?

Zima Změny přichází

Bude to prý pořádná jízda! První věc, na kterou se mohou fanoušci těšit, je to, že čtvrtá série bude celkem čítat 20 epizod. Vysílat se však budou ve dvou desetidílných segmentech (první začíná už v pondělí 23. července). Jack Kenny byl nadšený, že dostal větší počet epizod, ve kterých má příležitost ukázat divákům i něco více o Artiem a Claudii. Také uvedl, že mottem této série bude „smrt a ztráta“. Skladiště 13 neutrpělo pouze ztrátu samotného Skladiště, ale také H.G. Wellsové (Jaime Murray), agenta Stevea Jinxe (Aaron Ashmore) a paní Fredrickové (CCH Pounder). Allison Scagliotti prozradila, že Claudia bude velmi zdrcená ztrátou Jinxe, což ji bude nutit velmi rychle dospět. A Joanne Kelly dodala, že její postava (Myka) bude stále zápasit se ztrátou H.G. Wellsové.

Artie a Kráter 13

Postava Artieho se bude v této sérii také vyvíjet. Saul Rubinek mluvil o tom, jak Artieho největší výzva bude udržet pospolu tým, který se stal něco jako rodinou. Budou muset zprovoznit Skladiště. „Nebudeme tomu přece říkat Kráter 13,“ žertoval Saul. Poté naznačil, že volby, které učiní při „vzkříšení“ Skladiště, je budou na konci něco stát. Následky za své činy si ponesou celou sérii, háčků a nevýhod bude více než kdy předtím.

Duch Skladiště

Eddie McClintock nás ale ujistil, že tyto změny neovlivní duch seriálu, který si fanoušci tak oblíbili. Ano, některé příběhy budou temnější než v předchozích třech sériích, ale stále nás čekají humorné scény a zajímavé artefakty. Joanne fanoušky uklidnila: „Pořád tam bude smích.“ A jako vždy, Myka bude Petea tak nějak mírnit, zatímco on bude pokračovat v učení Myky, jak se má bavit…

Star Trek & Warehouse 13

Plný sál také jásal při oznámení, že se ve Warehouse 13 objeví ve víceepizodní roli Brent Spiner (viz tato bleskovka). Rubinek a Spiner se znají ze Star Treku, kde Saul hostoval. Saul Rubinek pak na závěr panelu řekl, že tvůrčí tým Warehouse 13 je ten nejlepší, se kterým kdy pracoval.

Další střípky z panelu:

  • Scénáristé uvedli, že psaní epizod ve čtvrté sérii bylo docela snadné a že jim šlo od ruky.
  • Byl slíben deseti-epizodní příběh v následující řadě.
  • Eddie se jako přerostlé dítě chová i v reálném životě. Jeho vtípky však všem pomáhají překonat dlouhé natáčecí dny.
  • Eddie je také první člověk, který se při natáčení vtipných scén začne smát. Ihned jej však následuje CCH Pounder.
  • Při diskuzi na téma twitter, Saul řekl: "Mám twitterový účet, ale nikdy jsem nic netweetnul. Jsem twat (jemně přeloženo jako blbec).

Také už se jako já nemůžete dočkat, až bude Warehouse 13 pokračovat? A jak si myslíte, že z toho tvůrci vybruslí? Dejte nám vědět do komentářů! :-)

(zdroj: The Voice of TV + TV Equals)

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Heimdal

Heimdal

no už se moc těším... tenhle serial jsem si oblíbyl stejně jako Heureku a crosovery obou serialu byly vždy...
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

Těším se na to jak vymysleli další řadu. Já sice mnohem raději Eureku, ale co se dát... Neměli by to vlastně...
před 11 roky
joey19

joey19

Moc jsem si tento seriál oblíbil a musím říct, že je to aktuálně můj nejoblíbenější seriiál :) a ztáta H. G....
před 11 roky
Další články k tématu