16. 7. 2012

Comic-Con 2012: Glee

Comic-Con 2012: Glee

Stejně jako v celém seriálu, i během panelu Glee vládla v místnosti dobrá nálada. S fanoušky a novináři si přišly popovídat hvězdy Lea Michele (Rachel), Cory Monteith (Finn), Darren Criss (Blaine), Naya Rivera (Santana), Kevin McHale (Artie) a Jenna Ushkowitz (Tina), stejně jako producenti Brad Falchuk, Ian Brennan a Dante Di Loreto.

A co jsme se tedy dozvěděli za novinky?

Perfektní harmonie

I když spousta členů New Directions na konci třetí série maturovala, všechny stálé postavy se ve čtvrté sérii vrátí, i když nebudou mít tolik prostoru, jakého si užívaly doposud. Dobré zprávy přichází také pro fanoušky Sama – Chord Overstreet každým dnem podepíše novou smlouvu, která z něj ve čtvrté sérii udělá stálou postavu! V neposlední řadě se také jedná o tom, že se do seriálu vrátí finalisté reality show The Glee Project – vítěz Samuel Larsen (Joe) a runner-up Alex Newell (Wade).

Skok v čase

Jako každý rok, i tentokrát Glee přeskočí letní tři měsíce, série začne na podzim s novým školním rokem.

Pocta Britney

Brad Falchuk potvrdil, že se na podzim chystá další tribut Britney Spears. Konkrétně půjde o druhou epizodu čtvrté série a Brittany S. Pierce opět bude ve středu děje.

Rachel

Velkoměsto Rachel neukáže tu nejvlídnější tvář. „Rachel nyní začíná od začátku. Nové město, nové výzvy, a v neposlední řadě nikdo známý, kdo by jí pomohl, je na všechno sama,“ řekl Falchuk. Začátek nové série bude začátkem školního roku v NYADĚ a Rachel bude mít hodně problémů, především s taneční choreografií. Do děje ihned vstoupí Kate Hudson, která bude její nová učitelka. Ta bude mít úplně jiné vyučovací techniky než Will Schuester, založené na negativních výtkách. Rachel si na to bude muset zvyknout. Nicméně Lea prozradila, že je za Rachel nadšená: „Těším se, až ji uvidím ve velkoměstě, když bude poznávat nové lidi.“

Finn

Finn je na začátku nové série velkou záhadou. Falchuk prozradil, že Finn následoval svůj sen a vstoupil do armády. Od té doby nikdo neví, co se s ním stalo. Na otázku, zda je možnost, že Finna uvidíme s oholenou hlavou, Monteith odpověděl, že je na to připraven, kdyby to tvůrci měli v plánu.. Tak co holky, jak by se vám Finn bez vlasů líbil?

Kurt

Kurt je zrovna zaseknutý. Poté, co ho v NYADĚ odmítli, se rozhodl zůstat doma v Limě, ale nyní vůbec netuší, co chce dělat. Ovšem jak asi všichni tušíme, tak tím, že je Rachel v New Yorku, nebude dlouho trvat, než si tam svou cestičku najde i Kurt. Jak řekl Falchuk: „Ti dva jsou nejlepší přátelé. Bylo by hodně těžké držet je daleko od sebe.“

Santana

I když jí na konci třetí série dala máma svolení i peníze k tomu, aby Santana mohla odjet do New Yorku, nakonec se s ní setkáme na univerzitě v Louisville, kde bude studovat na stipendium od roztleskávaček. Na otázku, jakou radu by dospělá Santana dala své středoškolské verzi z první série, Naya Rivera odpověděla: „Drž se od Finna dál!“

Artie

Jeho představitel Kevin McHale by v roli jeho rodičů rád viděl Katey Sagal a Harryho Connicka Jr.

Puck

O Puckově pomaturitním osudu toho zatím moc nevíme, ale šušká se, že by se ve městě měl objevit jeho mladší bráška. K tomu se s úsměvem vyjádřil Falchuk: „Ten drb už jsem taky slyšel…“

McKinley High

A jak na tom bude střední škola McKinley? Poté, co nejlepší zpěváci odmaturovali, New Directions se vrátí zpět do role outsiderů. Na začátku školního roku je jejích místnost skoro prázdná. Budou se muset hodně snažit, aby získali dvanáct studentů a mohli se tak účastnit soutěže. Alespoň jejich učiteli Willovi se ale bude dařit. „Sice svatba s Emmou je zatím v nedohlednu, ale ti dva spolu žijí, jsou zamilovaní a dělají sprosťárny,“ zakončil povídání Falchuk.

(zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
haroska

haroska

Tak na Emmu a sprosťárny se teda těším :D Velice :D A jinak jsem strašně zvědavá, jak to všechno bude....
před 11 roky
blunta

blunta

tak koukám, že na comic-conu nic nového neprozradili, až na studium Santany a Britney epizodu :D ale Harry...
před 11 roky
Další články k tématu