15. 7. 2012

Comic-Con 2012: Being Human (Cena za lidskost)

Comic-Con 2012: Being Human (Cena za lidskost)

Nadpřirozené drama z dílny stanice SyFy nemohlo v San Diegu chybět. Panelové diskuze se zúčastnili představitelé hlavních rolí, Sam Huntington (Josh), Meaghan Rath (Sally), a Sam Witwer (Aidan), společně s tvůrkyní Annou Fricke.

„Krev je hustší“ je sloganem pro nadcházející třetí sezónu, kterou má poprvé pod palcem scénáristka a producentka Anna Fricke, která otěže převzala po svém manželovi Jeremy Carverovi, který se přesunul k Supernaturalu (Lovci duchů). Hustší než co? To není jasné :) Během diskuze na toto téma producentka uvedla, že se děj nové sezóny bude částečně točit ohledně přání několika postav a toho, že by všichni měli být velmi opatrní v tom, po čem touží.

Huntington se pak rozmluvil o romantických vztazích jeho postavy, vlkodlaka Joshe, který v druhé sezóně moc štěstí neměl. Možná se ale dočkáme nového vývoje v jeho vztahu s kolegyní z práce Norou, kterou se mu nešťastnou náhodou již dříve povedlo přeměnit na sobě podobnou (jak se zdá, v tomto ohledu se tvůrci budou držet britské předlohy).

Josh se bude věci kolem sebe pokoušet napravit. To, že svou životní lásku proměnil ve vlkodlaka, ho zasáhlo a pro novou sezónu to celé pro něj bude rozhodně výzva. Musí se totiž pokusit neustále překonávat své druhé já…

Meaghan Rath se svěřila, že proměna její postavy Sally v daleko temnější verzi ducha, který má na rukou dokonce krev, se jí velmi zamlouvala. Řekla také, že její postava bude dále balancovat na hraně a řešit etické situace, které jsou na pomezí mezi dobrem a zlem.

Witwerova postava Aidena skončila v závěru minulé sezóny uvězněna v rakvi. Ve třetí sezóně ho samozřejmě uvidíme na svobodě, ale sám herec prozradil, že Aiden ztratí něco ze svého šarmu a rozhodně po svém uvěznění (které trvalo kolem 15-ti měsíců, jak uvedla Anna Fricke) nebude v plné síle.

Pro samotného Witwera je prý největší výzvou udržet jeho postavu dostatečně lidskou a schopnou nějakých vztahů. „To, co mě přimělo roli vzít a proč mě lákala, bylo, že se Aidan snaží bojovat s drogovou závislostí a v tomto snažení bude pokračovat,“ uvedl herec. Zažertoval také, že v následující sezóně uvidíme Aidena během 80. let hrát na klávesy :)

Mezi nováčky seriálu se zařadí hvězdný Xander Berkeley (např. 24, Terminátor 2 nebo Nikita), který bude hrát otce dvojčat čistokrevných vlkodlaků. Nějakým způsobem se prý také vrátí Mark Pellegrino ve své roli Bishopa (nejspíš v nějakých flashbacích).

Zdroj: Geek News

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
megawir

megawir

Jeden ze seriálů, na které se vážně těším a žádný komentář k drbům? se skoro nechce věřit, že by Being...
před 11 roky
Další články k tématu