13. 7. 2012

Comic-Con 2012: Community

Comic-Con 2012: Community

Jen pár minut před začátkem jejich panelu se hvězdy seriálu Community setkaly s novými producenty. Během Q&A to ale vůbec nebylo poznat. Kolektiv v čele s Joelem McHalem si panel vyloženě užíval a sálem se nesla výborná nálada.

Nová krev

Nedalo se začít jinak než veřejným představením nových producentů, kteří nelenili a ze všech sil se snažili posílit důvěru, kterou fanoušci jejich plánům dávají. „Všechno bude v pořádku,“ řekl producent Guarascio. „Před pár měsíci jsme byli stejní jako vy, pouze velcí fanoušci Community. Teď jsme tady, stojíme tu před vámi a snažíme se o to, aby se seriálu dařilo. Nyní se zajímáme pouze o to, aby byl zachován tento divný, úžasný seriálový skvost. To se rozhodně nezmění.“ Druhý producent, Moses Post, dodal: „A nesnažíme se jen my.. Máme nejlepší obsazení, jaké se na obrazovkách dá najít. Co tím chci říct? Nezkazíme to. Slibujeme.“

Státnice v (ne)dohlednu

Ačkoliv původní tvůrce a producent seriálu Dan Harmon sliboval, že parta bude ve čtvrté sérii státnicovat, už to tak úplně nemusí být pravda. Nicméně i kdyby, tak se nic nemění. „Existuje způsob, jak zachovat věrnost původnímu formátu seriálu. Někde, kde bude Community pokračovat, i když už všichni nebudou na vysoké. Za ty roky se z nich stala rodina, která nezanikne, dynamika show se nezmění,“ řekl Guarascio.

Vztahy a tak podobně

Pro mnoho postav bude letošek poslední rok na škole. To přinese možnost vývoje některých vztahů, například Deana a Jeffa. A jak to bude vypadat s Troyem a Brittou? „Jiskry, které mezi nimi létají, můžou být příčinou velkého požáru,“ řekl Guarascio.

Kreslená Community

Je stále v plánu! Jak řekl Guarascio, možná se trocha animace objeví hned v první epizodě.

Bydlení (a cestování) na vysoké noze

Ve čtvrté sérii konečně uvidíme vilu (a celý zvrácený svět), ve které žije Pierce. Kromě toho bude gang cestovat na setkání „Inspector Spacetime“. Pojedou všichni!

Dáma s kabelkou

Jedna z otázek, která nemohla chybět, byla, zda Shirley někdy v životě odloží kabelku. Její představitelka Yvette Nicole Brown se smíchem odpověděla: „Myslím si, že Shirley stále nosí kabelku kvůli tomu, že já mám tu svou neustále u sebe. Jsem ze středu Clevelandu, tam prostě svou tašku neodkládáte!“

(zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu