10. 7. 2015

Comic-Con 2015: Zoo

Comic-Con 2015: Zoo

Novinka Zoo si svůj debut na Comic-Conu odbyla v rámci CBS TV bloku, takže novinek bylo spíše poskrovnu. Ale i tak spolutvůrce Jeff Pinkner pustil do světa pár zajímavostí.

Protesty PETA

Jelikož v seriálu potkáme spoustu zvířat, tak se o natáčení začala zajímat i organizace PETA. Ta doufá, že seriál brzy zruší, protože má obavy o dobro zvířat.

Na to Jeff zažertoval: „PETA je znepokojena naším chováním ke zvířatům, ale my jsme mnohem znepokojenější, co se týče léčby Billyho [Burka, herce jedné z hlavních postav].“

A to jsou fakt opravdová zvířata?

Ano. I když je pravda, že na scéně nejsou tak často, jak by se ze seriálu mohlo zdát. Většinou se pracuje s vycpanými kusy, které jsou poté pomocí triků nahrazeny za své CGI klony. Ale i tak je na place mnohem více zvířat, než u jakéhokoliv jiného seriálu.

Knížka a jak to bude dál

Seriál vychází ze stejnojmenného bestselleru od Jamese Pattersona a i když byl rozjezd relativně pomalý, tak se prý máme na co těšit. Jeff také nastínil trochu o tajemné mutaci, která přeskočí z království zvířat i mezi lidi.

Dočkali jsme se i příslibů, že ke konci to bude opravdu napínavé a že všichni na place věří v obnovení pro druhou sérii.


Co za tím na tuhle novinku říkáte? A co váš příští výlet do ZOO? Budete na zvířata koukat pořád stejně?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Clear

Clear

Tenhle seriál mě zaujal hned, jak jsem viděla trailer, a po prvním díle mě nezklamal. Už se těším, až si...
před 8 roky
Další články k tématu