27. 7. 2014

Comic-Con 2014: Person of Interest

Comic-Con 2014: Person of Interest

Na konci třetí série Person of Interest došlo k velkému zvratu. Až se v září vrátí se svou 4. sérií, bude to dočista jiný seriál. Hlavní příčinou změny bude skutečnost, že se hlavní postavy nyní budou ukrývat před zraky všech.

„Tato série bude o válce,“ řekl v průběhu panelu na Comic-Conu 2014 výkonný producent Greg Plageman. „Ve vedení je teď jiný stroj a myslím, že všichni „naši lidé“ budou čelit velké výzvě.“ Sobotní panel nabídl divákům příběhy herců ohledně práce na seriálu a taktéž prozradil něco málo z nadcházející čtvrté série. Zúčastnili se ho James Caviezel (John Reese), Kevin Chapman (detektiv Fusco), Michael Emerson (Harold Finch), Sarah Shahi (Sameen Shaw), Amy Acker (Root) a výkonní producenti Greg Plageman a Jonathan Nolan. Všichni z nich se shodli, že po natáčení seriálu o neustálém sledování veřejnosti vládními stroji jsou daleko paranoidnější. Obzvlášť poté, co se vynořily informace o vládním projektu sledování, které zrcadlí dění v seriálu.

„Mohl jsem vyhodit svého terapeuta,“ žertoval Nolan. „Nabádá nás to zajít ještě dál, je to pro nás něco jako výzva. Tak dobrá, svět už nás dohnal. Tak pojďme zjistit, co se na nás chystá příštích pět let.“ „Před natáčením tohoto seriálu jsem žila ve šťastné růžové bublině plné mraženého jogurtu a dětí,“ dodává Sarah Shahi. „Teď mám pěkně zamotanou hlavu. Jo, pěkně se to na mně podepsalo.“

Pozor, následující odstavec obsahuje velký spoiler ze třetí série. Pokud jste ji neviděli, dál čtěte jen na vlastní nebezpečí.

Producenti Person of Interest opět ukázali, že se nebojí zabíjet své hrdiny. Jeden fanoušek se zeptal, jestli je nějaká šance, že se některé postavy vrátí. Ohledně postavy Zoe Morganové, kterou hraje Paige Turco, se Nolan vyjádřil, že „rozhodně budou hledat příležitosti, jak ji do příběhu dostat.“ Když se dostala řada na mnohem aktuálnější smrt Joss Carterové v podání Taraji P. Henson, která všechny diváky zasáhla, nechtěl Nolan své karty ukázat a odmítl poskytnout jakýkoliv náznak o jejím možném návratu.

Michael Emerson odpověděl na otázku, zda-li by rád dál pokračoval se svou manželkou Carrie Preston ze seriálu True Blood, která se v Person of Interest objevila v šesti epizodách. „Rád bych se svou ženou pracoval, i když je to divné a byla by to herecká překážka navíc,“ říká. „Ale mám velmi rád flahsbacky, je to v podstatě jediná část, ve které mám nějaký osobní život.“ Dodává, že je trochu škoda, že jediná žena, kterou kdy políbil před kamerou, je jeho reálná manželka.

Zlatým hřebem panelu byla otázka jedné fanynky Jimu Caviezelovi, jestli je práce na Person of Interest více či méně zábavná než hlavní role ve filmu Passions of the Christ. „Tohle je o trochu zábavnější, hlavně proto že můžu hodně střílet,“ odpověděl žertovně Caviezel a zeptal se fanynky na její věk. „Jste stejně stará jako moje dcera a jste překrásná,“ řekl jí a šel ji obejmout, což dívku dojalo k slzám.

Čtvrtá série seriálu Person of Interest bude mít premiéru 23. září. Podívejte se níže na připomínku třetí série a ukázku ze série čtvrté.


Těšíte se na návrat Person of Interest na obrazovky? Myslíte si, že se Carterová vrátí, například ve formě flashbacku nebo i jinak? Co si myslíte o podobnosti dění v seriálu se sledováním lidí a komunikace v reálném životě?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
efvendy

efvendy

Young Men Dead - The Black Angels :-)
před 9 roky
pozitkar

pozitkar

I zadem dík ;-)
před 9 roky
Arkantos

Arkantos

Uzas, Shaw maka v salone krasy? :-D Tak toto este len bude zabava. Uz nech je to tu.
před 9 roky
Další články k tématu