26. 7. 2014

Comic-Con 2014: Arrow

Comic-Con 2014: Arrow

Aktualizováno! Den po panelu seriálu Arrow vypustila společnost WB prodloužený trailer pro třetí sérii, který odhalí hlavního záporáka řady! Fanoušci DC komiksů ho jistě budou znát, je to jeden z nejznámějších zlounů v DC universu – Ra's al Ghul! Trailer naleznete na konci článku.

I když se za ty roky, kdy se Comic-Con poprvé uskutečnil, mnohé změnilo, jedna věc stále zůstává při starém. Fanoušci jsou stále nejvášnivější ohledně klasického superhrdiny. Stephen Amell a zbytek osazenstva cwčkovského Arrow nezklamali fanoušky během panelu. Po událostech z druhé řady zůstala nad obzorem viset otázka, jak to vlastně bude s budoucností Olicity a Starling City obecně.

Výkonný producent Andrew Kreisberg připustil, že pro něj bylo největší výzvou napsat začátek druhé řady, protože na sebe a celý seriál vynaložil obrovský tlak. Přesto ale některá největší překvapení – nemrtvá Sarah, Oliver, který se probudil v Hong Kongu – byly probírány již během psaní původního pilotu. Když první řada skončila smutně kvůli smrti Tommyho, tvůrci se rozhodli, že optimističtější konec druhé série bude pro fanoušky příjemnou změnou. Nicméně si nezvykejte. „Ve chvíli, kdy postavám dopřejete štěstí, jim ho zase musíte ukrást,“ řekl Kreisberg a citoval tak Josse Whedona.

Stephen Amell řekl, že když měl seriál v roce 2012 premiéru, cítil tak velkou zodpovědnost za to, aby uspěl, jako cítí jeho postava za Starling City. „Pamatuju si, jak jsem seděl v této místnosti před dvěma lety a sliboval lidem, že budeme opravdu tvrdě pracovat na tom, aby tato show za něco stála,“ prozradil herec. „Zní to jednoduše, ale je to to, co nás žene každý den kupředu.“

Willa Holland se musela poradit s producenty o tom, kolik toho může o budoucnosti své postavy vlastně prozradit. Když nyní víme, že je Malcolmova dcera, je možné, že je v ní také ukryté zlo? Herečka to nepotvrdila, nicméně naznačila, že Thea se vrátí jako zcela odlišná osoba. Producenti slíbili, že se ve flashbacku vrátí ke scéně, kdy Thea nastoupila do Malcolmovy limuzíny a jak to dopadlo.

John Barrowman se ve třetí sérii vrátí s Malcolmem jako hlavní postavou. „Občas musíte na chvíli odejít, abyste se mohli vrátit lepší.“ Kvůli svému vytíženému pracovnímu rozvrhu herec prozatím nedočetl scénář ke třetí řadě, nicméně dokázal zvládnout celou encyklopedii DC Comics, kterou měl s sebou na stole.

Producenti již dříve oznámili, že se k seriálu přidá Brandon Routh v roli Atoma. „Chtěli jsme přidat nějakého méně vážného hrdinu, někoho, s kým je větší sranda, prostě někoho jako je Superman… tak jsme si zavolali Supermana.“ Tato postava zároveň vytvoří nový milostný trojúhelník s Oliverem a Felicity.

Už je také známo, že v osmé epizodě dojde ke crossoveru se spin-offem The Flash. Na otázku, s kým se Amell nejvíce těší na spolupráci, odpověděl, že s Jesse L. Martinem; asi zapomněl, že ve Flashi bude i jeho bratranec Robbie Amell. V Arrow se ve flashbacku vrátí Colin Donnell, jen nečekejte žádné další flashbacky zpět na ostrov. Tuto lokaci Amell popsal jako „studenou, deštivou a vlhkou, ať tam jste v jakoukoliv roční dobu“.

Zábavný fakt na závěr: Stephen Amell doopravdy umí střílet z luku!

Arrow se na televizní obrazovky vrátí se třetí řadou 8. října. Mrkněte na trailer, který byl právě během panelu vypuštěn do oběhu:

Prodloužený trailer:


Těšíte se na třetí řadu? Jak přivítáte nové postavy a crossovery se spin-offem The Flash? Kam by se podle vás měl příběh dále ubírat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Lill

Lill

Predĺžený trailer je ešte lepší, na Arrow sa teším ešte viac! :)
před 9 roky
Iveta Kovářová

Iveta Kovářová

Už aby to bylo ...
před 9 roky
Maarti

Maarti

To bude hustý! A jsem nadšená, že fakt umí střílet z luku :)
před 9 roky
Další články k tématu