26. 7. 2014

Comic-Con 2014: Scorpion

Comic-Con 2014: Scorpion

Comic-Con není jenom o starých seriálových veteránech, kteří každoročně pořádají slezinu s fanoušky. Tu a tam se v rámci proma na podobnou akci dostane i seriál zbrusu nový který jsme ještě vidět nemohli. Přesně to je situace u novinky Scorpion, která si svou premiéru na CBS odbude až na podzim.

A protože se jedná o nový seriál, tak se sluší nejprve v rychlosti shrnout zápletku. Scorpion bude o partě hackerů, kteří jsou donuceni pracovat s FBI. Ústřední postavou je legendární hacker s přezdívkou Škorpion, který je ve skutečnosti založen na skutečném člověku jménem Walter O'Brien. Walter se panelu Scorpiona také zúčastnil a rozpovídal se o tom, jak vypadá dětství skutečného génia (jeho IQ činí 197).

Upřímně řečeno ale Walter byl většině přihlížejících diváků naprosto ukradený. Daleko více je zajímali střípky o samotném seriálu.

Katharine McPhee prozradila, že se těšila zejména na své akční scény. „Narozdíl od Smash je tenhle seriál nacpaný akcí. Kromě toho mě ale zaujala ta samotná postava, kterou hraju. Zatím je asi ze všech postav, které jsem kdy ztvárnila, ta nejvyzrálejší.“

Následně tvůrci trochu zkrotili nadšení. „Náš seriál v sobě sice má dost akce, ale nakonec to jsou postavy, kdo utváří děj a my se chceme zaměřit především na ně a jejich vývoj než na akci.“


Zajímá vás novinka Scorpion?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

No hlavně to muselo být opravdu lichotivé, když vedle sebe seděl originál a jeho hollywoodská verze.
před 9 roky
Další články k tématu