28. 7. 2014

Comic-Con 2014: Salem

Comic-Con 2014: Salem

Na Comic-Conu nemohla chybět letošní novinka a první seriál stanice WGN America Salem. Seriál je usazen do 17. století, ve kterém se rozšířil Hon na čarodějnice. Hon si vedl tak dobře, že již po třech týdnech od uvedení premiéry byla objednána série druhá, opět se třinácti epizodami.
Na panelu Salem bylo několik hlavních přestavitelů, kteří prozradili nějaké podrobnosti z natáčení první série a informace z připravované druhé série.

Zapomeňte na Mary a na Johna. Díky otázce položené na Comic-Conu už víme, že první scénář druhé série by měl být především o Johnovi a Cottonovi.

Seth Gabel a Shane West mají nejen skvělou chemii při natáčení, ale jasně spolu dobře vycházejí i osobně. Nejeden fanoušek poznamenal, že jejich Bromance je vrcholem celé show.
Je to čest být s tímto mužem. On je můj spolunámořník … Každý, kdo pohlédne do těch očí se prostě rozplyne, říká Gabel.
West říká, že opravdu miluje práci s Gabelem a všemi ostatními. Je to super pracovat se všemi na této show, říká, ale mezi Sethem a mnou to na scéně, jak se ukázalo, opravdu funguje.

Se zážitky z natáčení se kromě hlavních mužských hrdinů pochlubila i Janet Montgomery, kterou znáte jako Mary Sibley. Janet musela díky své postavě pracovat s velkým množstvím velmi zajímavých zvířat, a ne všechna z těchto setkání byla příjemná. Mnohokrát jsem třeba byla počůrána ropuchou, říká. Milovníci přírody se ale bát nemusí, se zvířaty bylo zacházeno ze strany štábu vždy dobře :) „Nechtěla jsem rozmáčknout skutečnou myš. To bych nikdy neudělala,“ dodala ještě k tématu Janet. Místo toho, během scény, kdy její postava rozmáčkne myš holýma rukama, držela skutečnou a pak ji vyměnila za houbu. *„Bylo to však stále nepříjemné, i když to byla houba s krví namísto zvířecí mrtvoly.“

Ve skutečnosti, zatímco zvířata byla v bezpečí, herci nebyli – mnoho lidí bylo během natáčení seriálu zraněno a rozhodně se nejednalo o zadřené třísky. Elise (Mercy) mi třeba odštípla zub, prozrazuje Montgomery. A také utrhla paruku Westovi. Jenže ani to zjevně mladé herečce nestačilo a tak se fanoušci od Iddo Goldberga (Isaac) mohli dozvědět, že mu Elise zlomila ruku (přestože to ve skutečnosti nebyla její chyba). Natáčení Salemu tedy zjevně není nic pro slabé povahy a kdo má své zdraví rád, měl by se držet od Elise Eberle co nejdál :)

Co se týče druhé série, která se začne natáčet za pár měsíců, byl zveřejněn krátký trailer (a nějaké postřehy od producentů), ukazující, že se svět bude rozšiřovat i mimo Salem. Na jiných místech působí další čarodějnické klany, které cítí, že Velký obřad byl dokončen, řekl k novým zápletkám producent Brannon Braga. Jejich členové pravděpodobně vtáhnou, nebo se o to alespoň pokusí, Mary zpět do osidel zla. Jak přesně to dopadne, se dozvíme příští rok na jaře.


Sledovali jste první sérii? Co říkáte na finále? Budete v napětí očekávat druhou sérii?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Metrix

Metrix

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Clear

Clear

Seriál neznám, ale Seth Gabel s těma vousama vypadá teda... No, prostě je to jiný. :-)
před 9 roky
Další články k tématu