27. 7. 2014

Comic-Con 2014: Sleepy Hollow

Comic-Con 2014: Sleepy Hollow

Ze Sleepy Hollow se minulou sezónu pro FOX stal nečekaný hit. Rozhodně ale není překvapující, že se tak stalo, protože tvůrci dokázali namixovat skvělý příběh, vynikající herecké obsazení a vybudovali zatraceně hutnou atmosféru. Podaří se jim to samé i ve druhé řadě?

A rovnou na začátek se sluší říct, že pokud máte ohledně vyřešení cliffhangerů z konce první řady jakákoli očekávání, rovnou na ně zapomeňte. Producent Mark Goffman k tomu řekl následující: „Nechceme nabídnout nějaké lehké řešení. Takže ať už si myslíte, že se něco stane, tak se to nestane.“

Jedním z plusů první řady bylo prolínání historických událostí s mytologií boje zla proti dobru. Ve druhé sérii se na tento prvek nezapomene. Uvidíme Benjamina Franklina a také Benedicta Arnolda.

Loňské odhalení zlého Ichabodova syna zahraného Johnem Noblem patřilo ke klíčovému okamžiku finále první řady. A právě Noble bude mít velkou roli i na začátku druhé řady. Podle tvůrců je skutečným zosobněním zla a mezi obyvateli Sleepy Hollow bude rozesívat pochybnosti a rozbroje.

Kromě toho všeho ve druhé řadě uvidíme i zvláštní vztah mezi Katrinou a bezhlavým jezdcem, sblížení Abbie s Jenny, Ichabodovo napadení bankovního úředníka za to, že mu nedá propisku, a taky to, že nový šerif bude pro tým spíše překážkou.


Těšíte se na druhou řadu Sleepy Hollow?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Squerago

Squerago

Na druhou sérii se kouknu, ale moc se netěším. 1.série mě docela nudila...
před 9 roky
Klik

Klik

Ja som čítala že v 2.sérii prídu do oveľa väčšieho mesta, tak som zvedavá ako na to bude reagovať :D
před 9 roky
Clear

Clear

Tak šup, ať už to je na Primě, ať se na to můžu podívat! :-)
před 9 roky
Další články k tématu