27. 7. 2014

Comic-Con 2014: Bates Motel

Comic-Con 2014: Bates Motel

Bates Motel se ještě před uvedením první série setkal s napjatým očekáváním, protože každý fanoušek sériového vraha Normana Batese chtěl vidět, jak si tvůrci poradí s jeho dospíváním. Nakonec se velice rychle ukázalo, že obavy nejsou na místě, protože celý tvůrčí tým vytvořil fantastickou podívanou. Druhá řada pokračovala ve vysoké kvalitě té první, takže obě řady nastavili laťku pro třetí řadu pekelně vysoko. Co nás v ní čeká?

Tak především posílí herecké obsazení, protože herec Kenny Johnson byl povýšen mezi hlavní postavy. Můžeme tedy očekávat dějovou linii, která se více zaměří na vztah mezi Normou a jejím bratrem. Podle tvůrců je mezi těmito dvěma postavami spoustu nevyřešených problémů a třetí řada se bude mimo jiné věnovat právě tomuto vztahu a jejich společné minulosti.

Do seriálu se také vrátí Bradley v podání Nicoly Peltz. A kromě ní se představí celá řada nových postav, které budou ovlivňovat dění. A protože tvůrci ve druhé řadě vyvraždili spoustu charakterů, jsou nové postavy opravdu třeba. Dějově bude třetí řada startovat jen s malou prodlevou vůči sezóně druhé. A jednou ze zásadních otázek bude to, jestli White Pine Bay dokáže přežít bez přítomnosti zloduchů obchodujících s drogami.

Menší zajímavostí je to, že ve scénáři polibek mezi Normanem a Normou vůbec nebyl, dokud si ho nepřečetla hlavní hvězda Freddie Highmore. Freddiemu totiž přišlo, že Norman by se rád pomuchloval se svou matkou.


Podíváte se i na třetí řadu Bates Motelu?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Firox

Firox

Druhá série mě zklamala. Takže vůbec nevím, jestli budu koukat na třetí.
před 9 roky
Další články k tématu