25. 7. 2014

Comic-Con 2014: Teen Wolf

Comic-Con 2014: Teen Wolf

Už tradičně se na Comic-Conu v San Diegu objevila i vlkodlačí parta z Teen Wolf z MTV, která svým fanouškům přinesla několik novinek i pocitů ohledně probíhající čtvrté řady. V panelu konkrétně nechyběl Tyler Posey, Tyler Hoechlin, Shelley Hennig, nebo třeba výkonný producent Jeff Davies.

Asi nejzásadnější novinkou bylo prodloužení seriálu pro pátou sérii, která se bude skládat z dvaceti nových epizod. Fanoušci se jich ale nedočkají vkuse. Série bude rozdělena na dvě části po deseti dílech, mezi kterými bude dlouhá vysílací pauza. A aby těch oznámení nebylo málo, tak bylo řečeno, že herec Dylan Sprayberry v páté řadě povýší mezi hlavní herecké obsazení a bude se v seriálu objevovat častěji než doposud.

Zajímavého vývoje se dočká i vztah Stilese s Malií. Davies prozradil, že na tuto dvojici čeká ještě trnitá cesta a jejich vztah projde těžkou zkouškou. Informaci prozradil potom, co se Shelley Hennig rozpovídala o tématu, jestli spolu Stiles s Malií mají sex. „Samozřejmě, že mají“, odvětila.

Velké změny čekají i na Dereka, který ztrácí své schopnosti a mění se z vlkodlaka zpět na obyčejného člověka. S tímhle faktem se však ještě nikomu z ostatních nepochlubil.

Derek ale rozhodně není jediný, kdo bude řešit trable se svou proměnou. To samé potká i Lydiu, ze které se stala banshee. Jeff Davies na toto téma prohlásil: „Na Lydii máme nejradši to, že její příběh můžeme vyprávět pěkně pomalu – sezónu po sezóně. Letos se navíc dozvíme více informací o její rodině a minulosti.“


Těšíte se na zbytek čtvrté řady?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Klik

Klik

Pre mňa rozhodne Stiles + Malia, neviem ako sa mohli pýtať že či majú spolu sex, to snáď bolo jasné už od...
před 9 roky
Lill

Lill

Inak na youtube je trailer z comic-conu k polovici 4.série odkaz
před 9 roky
Leslie

Leslie

Úplně s tebou souhlasím. :)
před 9 roky
Další články k tématu