26. 7. 2014

Comic-Con 2014: The Originals

Comic-Con 2014: The Originals

Po roce se v San Diegu objevili také herci ze seriálu The Originals, spin-offu Upířích deníků. Na co nás tedy herci a tvůrci nalákali?

Panelu se zúčastnily staré známé tváře – výkonná producentka a tvůrkyně seriálu Julie Plec, výkonný producent Michael Narducci a herci Joseph Morgan (Klaus), Daniel Gillies (Elijah), Phoebe Tonkin (Hayley), Charles Michael Davis (Marcel), Leah Pipes (Camille), Danielle Campbell (Davina) a jeden překvapivý host.

Fanoušci, kteří se zúčastnili panelu, nejprve zhlédnuli trailer z prvních tří epizod druhé série. Ty už jsou totiž natočeny, jelikož se v produkci pokračovalo hned po skončení natáčení první řady. Trailer nám ukázal návrat Rebeky, jak vykládá Hope strašidelnou „pohádku“. Na panelu pak bylo potvrzeno, že v prvních třech epizodách tedy Claire Holt uvidíme. Caleb (Daniel Sharman /Teen Wolf/), nováček v New Orleans, bude flirtovat s Davinou. Válka o nadvládu nad francouzskou čtvrtí pokračuje, Klaus a Elijah mají krvavou bitku, Hayley se vydává na válečnou stezku, Původní rodiče se vracejí… „Kterého z rodičů zabijeme nejdříve?“ To je otázka, kterou na závěr traileru pronesl Klaus:

Návrat Původních rodičů

Michael Narducci uvedl, že druhá série se ještě více zaměří na rodinu a na „hříchy minulosti, které nás nyní v přítomnosti pronásledují.“ Julie Plec pokračovala: „Když je váš největší nepřítel ten, kdo vám dal život… je to velký problém. Naši hrdinové se tak musí zabývat návratem svých rodičů a také tím, co to pro ně znamená.“ „Vaše matka vás chce zničit, váš otec vás chce zničit. Takže pokud jste už celkem šílení, začnete ztrácet své lidství a všechno se začne hroutit,“ dodal Narducci.

Esther a Mikael jsou zpět díky tomu, že v Mystic Falls padla druhá strana. „Když jsme se rozhodli zbavit v The Vampire Diaries druhé strany, věděli jsme, že to je naše jediná šance, jak dostat tyto postavy zpátky. A tento návrat bude stěžejní pro celou druhou sérii,“ řekla Julie Plec.

Rodinné problémy Mikaelsonových budou tak strašné, že seriál bude tuto sezónu ještě více temný a strašidelnější. Příběh bude pokračovat tři měsíce po událostech z finále první série.

Kol a Hope

Kromě Rebeky byl v traileru vidět i další Původní sourozenec, Kol (Nathaniel Buzolic). Vrátí se? No, zatím není vzhůru, ale vypadá to, že se na chvíli zdrží.

„Klaus bude na velmi temném místě. Poté, co ztratil dceru, se uzamknul,“ řekl Joseph Morgan. A pokračoval: „Je teď jako zvíře v kleci, které čeká na to, kdy se bude moci pomstít… a nedaří se mu udržet emoce na uzdě.“ A pokud jde o Hope, druhá série bude také o tom, co Hope znamená pro nadpřirozený svět a jaké má toto zázračné hybridní dítě prokletí.

„Právě teď je Hope jenom dítě. A jestli odvede Rebekah dobře svoji práci, bude Hope žít normální život. Její upíří strana nebo vlkodlačí gen nebudou nikdy spuštěny,“ sdělila fanouškům Julie. Ale ne vždy jde všechno podle plánu…

Další střípky z panelu

Hayley, ze které je teď nový hybrid, „hledá u Klause pomoc,“ řekla Phoebe Tonkin. „Ale není tam nic romantického,“ uvedla ještě. Spíš to vypadá, že Klaus bude pro Hayley mentor, který jí poradí, jak se vypořádat s upířím sluchem a čichem. „Sledování toho, jak Hayley nachází svoji vlastní sílu a moc, bude úžasné,“ dodala Plec.

„Davina teď hraje podle vlastních pravidel. Už není ta, s kterou ostatní zametají. Teď je řada na ní,“ popisovala Danielle Campbell. A co nová láska? „Davina potká Caleba a ihned se trochu zamiluje. Ale ani jeden z nich zatím není připraven si navzájem věřit,“ řekla dále.

Do diskuze se zapojil i Charles Michael Davis, představitel Marcela: „I když Marcel zažil v první sérii románek, teď má plné ruce práce se znovuvybudováním upíří komunity, která se nyní smrskla pouze na něj a na Joshe.“ A když už mluvíme o oblíbeném kamarádovi Marcela, „určitě existuje možnost pro potenciální lásku Joshe,“ dodal Narducci.

Bude Haylijah? „Pro mě je to stále vzrušující… a to zejména nyní, když je nutná určitá zdrženlivost,“ řekl Daniel Gillies pro fanoušky páru Elijah a Hayley. „Zajímá mě, jak to bude pokračovat. Zajímá mě, co se z toho vyvine.“

Cami se bude ve druhé sérii snažit zjistit, kam v té mocenské hierarchii vlastně zapadá. „Opravdu chci, aby byla tím člověkem, jakým vždy byla. Těším se, až ji uvidím, že do toho nadpřirozeného prostředí bude více zapadat, nebo že si bude vědoma, co se v tom prostředí děje,“ řekla Leah Pipes o své postavě.

Budou nějaké další crossovery mezi The Originals a The Vampire Diaries? Závisí to na tvůrčích aspektech, úvahách a také na logistice, což však ne vždy vyjde. Takže bude nějaká ta Klaroline nebo ne? „To, aby se Caroline objevila v New Orleans a nějak se a zapojila do života Klause, nám musí sedět, takže to může nějaký čas trvat,“ odpověděla na fanouškovskou otázku otázku Julie Plec. „Teď však není v Klausově světě pro Caroline místo, vzhledem k tomu, co se děje,“ uvedla ještě Julie.

Jak jsem psal na začátku, během panelu se objevil i překvapivý host. A nebyl to nikdo jiný než Paul Wesley! Daniel Gillies totiž rozezpíval publikum s „Happy Birthday“, aby i fanoušci pogratulovali Paulovi k jeho narozeninám, které měl 23. července…


Tak co si o všech těch střípcích z panelu The Originals myslíte? Těšíte se na druhou sérii?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Yellow

Yellow

Jupíjou žádná Klaroline! Žádná Klayley!  Snad už se pohne vztah Klause a Cami..myslím že je jasné, že se do...
před 9 roky
Lill

Lill

Trailer vyzerá super, na Klausa sa moc teším! :) Naopak postava Mikaela mi príde hrozne nesympatická, že by...
před 9 roky
Klik

Klik

Nie ja sa budem tešiť až príde čas na Klaroline! Som zvedavá na vzťah Hayley a Klaus v 2.sérii, ako ju...
před 9 roky
Další články k tématu