24. 7. 2016

Comic-Con 2016: The Originals

Comic-Con 2016: The Originals

Čtvrtá série The Originals se sice začne vysílat až v midseason, ale ani to neodradilo herce a tvůrce, aby se zúčastnili letošního Comic-Conu. Na panelu byli přítomni Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood, Riley Voelkel a výkonní producenti Julie Plec a Michael Narducci. Co jsme se tedy dozvěděli?

Stejně jako u TVD, panel začal nejprve promítáním videa, které shrnulo předchozí série a potvrdilo pětiletý časový skok mezi sériemi. Video pak skončilo tím, jak se Hope – ano, Hope opravdu mluvila – ptá Hayley, jestli půjdou zachránit jejího otce.

„Když jsme ji naposled viděli, měla dva roky. Teď je z ní už mladá slečna,“ řekl o Hope Michael Narducci a pokračoval: „Už diskutuje, má naděje a sny, chybí jí táta a rozumí tomu, že její rodina utrpěla velkou ztrátu. Hayley je prostě skvělá máma.“


Hayley a její cesta

„Hayley už od té doby, kdy jsme ji poprvé potkali, chtěla hlavně rodinu,“ uvedla Phoebe. „Kvůli tomu, co se stalo, si utvořila rodinu se svojí dcerou. Nemyslím si, že se cítí osamělá, vždyť má vzadu v autě pět obsazených rakví, a navíc je stále poháněná dopředu právě kvůli rodině,“ dodala. Aby Hayley uspěla a zachránila svoji rodinu, musí „najít všech sedm vlkodlačích smeček, takže má před sebou velice náročnou cestu. Musí se spolehnout na svojí vlkodlačí část, která ji k těmto smečkám váže,“ řekl návštěvníkům panelu Narducci.

Fanoušci The Originals jistě čekají i na zprávy o svém oblíbeném páru: „Hayley a Elijah kolem sebe kroužili už od počátku. Pak byli od sebe strašlivým způsobem odděleni, a to jak citově, tak fyzicky. A když jsme věděli, že následujícíh pět let bude od sebe rozdělena i rodina, dali jsme jim možnost být spolu ještě jednou. Teprve čas ukáže, jak moc štěstí mohou – nebo nemohou – mít,“ prozradila Julie Plec.

Dostalo se i na informace o dalších postavách: „Nemyslím si, že je Marcel padouchem. Vždyť má vlastně pravdu,“ sdělil opět Narducci a potvrdil, že se rozhodně dozvíme víc o Vincentovi a jeho dřívějším životě.

Smrt Cami a Daviny

Joseph Morgan o jeho celodenním závěrečném natáčení s Leah Pipes řekl: „Bylo to citově hodně náročné. Byla součástí seriálu tři roky, takže to bylo neskutečné. Dokud opravdu nebyla pryč, nepřišlo mi, že odchází.“

A Julie návštěvníkům panelu vysvětlovala, proč bylo úmrtí Cami a Daviny nevyhnutelné: „Je to těžké vysvětlit. Najednou jsme cítili, že tam je nadbytek hrdinů. Pokud pokračujete s určitou příběhovou linií, prostě skončíte tak, že je vlastně izolujete. Chcete pak všechno navzájem promíchat a udělat něco tragického. Takže pak nemáte devět lidí se stejným příběhem. Potřebovali jsme Původní rodinu dostat k sobě, a tak jsme se zbavili některých postav, které by tento plán mohli ohrozit.“


Těšíte se opět na Původní rodinku? A co myslíte, objeví se nějaké postavy z TVD (ehm, Caroline, ehm) i v TO?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Airasza

Airasza

Na tento seriál se nesmírně těším! Narozdíl od TVD má co nabídnout, takže doufám, že mě nová série udrží...
před 7 roky
Destiny

Destiny

Jsem zvědavá jakým směrem se bude tahle řada ubírat.
před 7 roky
24ron24

24ron24

Ako tu už viackrát padlo TO ešte určite má čo ponúknuť oproti jeho predchodcovi, ktorý nás opúšťa. Trailer...
před 7 roky
Další články k tématu