23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Con Man

Comic-Con 2016: Con Man

Comic-Con by nebyl kompletní, kdyby se zde nepředstavil webseriál Con Man, který za pár týdnů uvede svou druhou sérii. Tvůrce seriálu, Alana Tudyka, doprovodil výkonný producent PJ Haarsma a herci Casper Van Dien, Felicia Day, Nolan North, Liam McIntyre, Lou Ferrigno a Mindy Sterling. Moderování se chopil samotný kapitán Nathan Fillion. Jednalo se o jeho premiéru, ale role mu sedla jako ušitá. Když zval Fillion na pódium Van Diena, neodpustil si malou zajímavost. Tito dva herci se ucházeli v devadesátých letech o stejnou roli ve filmu Starship Troopers (Hvězdná pěchota), kterou nakonec získal Van Dien.

Velkou novinkou bylo oznámení nové mobilní videohry Con Man: The Game, která bude zpřístupněna ke stažení 24. srpna. Průvodcem v této hře je Felicia Day. Na konci minulého roku bylo také oznámeno, že se fiktivní seriál Spectrum dočká komiksové podoby. Fanoušci se dočkali několika ukázek z nadcházejícího komiksu. Promítnut byl také menší trailer k druhé sérii, ze kterého vyplynulo, že Jack Moore skutečně plánuje po třinácti letech film k seriálu Spectrum, s původním obsazením. Wray se vydá na Shocker Con (Chaka Khan), Lou Ferrigno bude dávat dohromady muzikálovou verzi O myších a lidech, Karen se na setkání fanoušků dostaví převlečená za Ferrigna a jedno ze svých legendárních cameí si střihne i Stan Lee. Třešničkou na dortu však byla ukázka scény, ve které si Jack posunuje vlasy na hlavě a přiznává se, že nosí paruku.

Tudyk si dal při psaní seriálového muzikálu opravdu záležet a dal dohromady celý scénář včetně písní. Tudyk si v muzikálu zahraje Lennieho a Ferrigno ztvární George. Ferrigna čekalo velké hudební číslo „Tell Me About the Rabbits“, které místo něj nazpíval operní zpěvák. Tudyk později přiznal, že tvorba vlastního seriálu má jednu velkou nevýhodu: špatně si odvyká tomu, že už všemu nešéfuje. Když pracuje na jiném projektu, má tendence všechno kontrolovat.

Novým přírůstkem bude v druhé sérii kromě Elizy Dushku také Liam McIntyre (Spartacus), který se představí jako Girth Hemsworth, zapomenutý bratr slavných herců Hemsworthových. Opakovaným vtipem je v seriálu skutečnost, že nikdo nikdy neví, kolik Hemsworthů vlastně existuje.

Tudykovi byla položena otázka, zda ho nelákalo „po whedonovsku“ zabít minulou sérii Josse Whedona, který se zde krátce objevil. „Rád bych ho zabil v každé epizodě. Ve stylu Kennyho,“ odpověděl. Vtipné také bylo, že se na tento panel dostavila fanynka, která herce loni požádala, aby jí podepsali její nenarozené dítě. Letos dorazila i s ním. Třeba se tato historka dostane jednou v nějaké podobě i do Con Mana.


Líbila se vám první série Con Mana? Těšíte se na tu nadcházející? Které postavy máte nejradši?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Gabik.029

Gabik.029

To je pravda. Já paradoxně často nacházím lepší humor v dramatech než v komediích a sitcomech :D
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Asi se do toho v brzké době pustím.
před 7 roky
Mik

Mik

Tohle bavilo a hodně. Hlavně ta plejáda známých herců v různých vedlejších rolí. Normálnímu člověku to...
před 7 roky
Další články k tématu