23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Powerless

Comic-Con 2016: Powerless

Na Comic-Con se letos podívala i novinka Powerless, která se na obrazovkách objeví v midseason na televizní stanici NBC. O přiblížení seriálu divákům se postaraly hvězdy seriálu Vanessa Hudgens, Danny Pudi či Alan Tudyk, k těm se přidali i výkonní producenti Ben Queen a Michael Patrick Jann.

Na panelu se také objevil nový člen obsazení, kterého dosud diváci znali hlavně jako hvězdu seriálu Undateable (Neranditelní), Ron Funches. Ron si zahraje ajťáka Rona, který stejně jako další hlavní postavy pracuje pro RetCon Insurance Co. a který na rozdíl od svých kolegů neztratil nadšení pro všechno superhrdinské.

Díky tomuto seriálu se DC Comics vydají někam, kam se ještě žádný seriál z jejich univerza nevydal – do žánru komedie. Powerless se odehrává na pracovišti jedné z nejhorších pojišťoven v Americe, která je ve světě plném superhrdinů a zloduchů místem, kde se shromáždili normální lidé bez jakékoliv superschopnosti, kteří to právě kvůli absenci superschopností nemají v tomto světě snadné.

Ač se seriál odehrává v DC univerzu, diváci, kteří očekávají známé postavy jako Batman či Superman, budou čekat marně. Nedojde ale k plné absenci známých postav – například v pilotu se objeví jména jako Green Lantern či Aquaman. To, jak to bude v seriálu vypadat, vysvětlil výkonný producent seriálu Ben Queen.

„Seriál se odehrává ve svém vlastním vesmíru, je jeho vlastní malou podmnožinou. DC nás nechává mluvit o všech aspektech DC univerza, což nám dává příležitost uvést to zábavné a zkusit to převést do komedie, která se odehrává na pracovišti a vysílá se na NBC.“

Ač už se pod značkou DC Comics vysílají seriály jako Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Gotham či Supergirl, žádný crossover nejspíš nebude, Powerless se totiž odehrává ve městě odděleném od míst, kde se odehrávají jmenované seriály.

„Charm City je v DC univerzu jako dosud neviditelné město,“ uvedl Queen, podle kterého má Charm City místo známých hrdinů jako Supergirl či The Flash vlastní malé hrdiny, ke kterým patří Crimson Fox a Jack-o'-Lantern. „V DC univerzu jsme takové nenápadné město.“ vysvětlil Queen.


Těšíte se na Powerless? Co říkáte na obsazení Rona Funchese? Zklamala vás absence crossoverů a většiny známých superhrdinů?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Jako malá přešla od Krtečka a Jen počkej, zajíci! rovnou ke kriminálkám a Červenému trpaslíkovi. Zanechalo to jisté následky.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Protože v pojišťovně má nejzajímavější život ajťák?
před 7 roky
Yellow

Yellow

Tak toto bude podle mě bolet. Alan Tudyk to všechno zachránit opravdu nemůže, nechápu, kterého chytrolína...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Mám stejný názor a už z těch fotek si myslím, že to nebude takové, jaké jsem si to představovala....
před 7 roky
Další články k tématu