22. 7. 2016

Comic-Con 2016: MacGyver

Comic-Con 2016: MacGyver

Vítejte na začátku našeho letošního obsáhlého reportu z Comic-Conu 2016, který se jako již tradičně pořádá v San Diegu. Jde o jedno z největších setkání seriálových a filmových fanoušků. Naše seriály zde mají panely, kde tvůrci a herci hovoří o tom, na co se v nadcházející sezóně můžeme těšit.

Začínáme chystanou novinkou od CBS, rebootem MacGyver. Na pódiu v rámci CBS panelu se objevil spolutvůrce a producent Peter Lenkov, který sálu prozradil, že je cílem tvůrců, aby se v seriálu objevili někteří herci z původního akčňáku. I když nejmenoval nikoho konkrétního, samozřejmě největší událostí by bylo obsazení původního MacGyvera, herce Richarda Deana Andersona. Kromě něj je známý také Bruce McGill alias Jack Dalton.

Lenkov oznámil, že se seriál začal minulý týden natáčet. Následně sálu byly puštěny krátké ukázky včetně scény, kdy hrdina šplhá na kola stíhačky během jejího vzletu, podobně jako Tom Cruise v Mission Impossible.

Producent James Wan ohledně toho, proč současná televize MacGyvera potřebuje uvedl: „Je to jiný hrdina než ten, jakého dnes běžně v televizi vídáte. Raději využívá svůj mozek, místo aby do všeho šel hned na sílu. K násilí se uchyluje jen v případě, že mu nic jiného nezbývá. Není nic jako Jason Bourne nebo James Bond.“

Lenkov prozradil, že nová verze seriálu se bude více soustředit na hrdinovu rodinu, což je oproti původnímu seriálu změna, jelikož zde byl MacGyver vykreslen jako samotář.

Možná se vám to bude zdát brzy (nám tedy určitě), ale Lenkov se vyjádřil i o tom, jaké plány se seriálem má co do jeho délky. Producent uvedl, že doufá, že se vyrovná sedmiletému vysílání původního seriálu. „Kdyby bylo po mém, točili bychom tolik sérií, kolik by jen šlo. Ale je to skutečně hlavně na našich hvězdách.“

Seriál má premiéru v pátek 23. září na CBS.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Mik

Mik

Z traileru mě to vůbec nezaujalo, takže to může akorat překvapit. Hlavní představitel mi přijde nesympatický.
před 7 roky
24ron24

24ron24

Ten piatok tam nerobí dobrotu, ale uvidíme :P Pôvodný seriál som videl zopár epizod, nie všetky. Bože to...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Takže je to vlastně jako každý hrdina dneska. Kdy ten rozhovor dělal, v 90. letech? Vtipné je, že...
před 6 roky
Další články k tématu