23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Archer

Comic-Con 2016: Archer

I na letošním Comic-Conu se svého panelu dočkal ostřílený veterán Archer. Jeho fanoušci si letos museli vytrpět dlouhé čekání na oznámení o osudu seriálu a chvílemi se dokonce spekulovalo o ukončení. Nakonec však přišla radostná zpráva a Archer byl prodloužen pro tři série.

Letošní panel nemohl začít jinak než odpovědí na cliffhanger, který přinesl závěr sedmé série. Producenti a členové obsazení neztráceli čas a prozradili, že příští ročník bude mít název Archer: Dreamland.

Na konci sedmé série to vypadalo, že Archer zemřel při řešení celosezónní zápletky obklopující holywoodskou hvězdu Veronicu Deane. Ale trailer, kterého se publikum dočkalo (a který není zatím dostupný online) prozradil, že Archer je stále naživu, i když v bezvědomí.

To neznamená, že se série obejde bez tragédie. Po smrti herce George Coea, který daboval Archerova sluhu Woodhouse, se Adam Reed rozhodl ukončit příběh postavy spíše, než aby ji přeobsazoval. V traileru byly ukázány postavy z Archera oblečené v černém, které se účastní jeho pohřbu. Tedy všichni kromě samotného Archera, který je po střelbě již tři měsíce v kómatu.

Mallory a Lana stojí u Archerova lůžka a jeho matka přemýšlí, co se jejímu synovi zdá, zatímco je v kómatu. Pak přijde přiblížení Archerovy spící tváře a otevření očí do „říše snů (Dreamland)“, do roku 1920 a éry soukromého detektiva.

Oblečený do odpovídajícího obleku se Archer okamžitě pustí do vyšetřování vraždy svého partnera Woodhouse. To ho zavede do nočního klubu, kde se setká s elegantní zpěvačkou Lanou, barmanem Kriegerem nebo trumpetistou Rayem. I zbytek postav vyplní nové role v tomto snu.

„Archer všechny tyto postavy poprvé potká v první epizodě. Opravdu nevím, kam nás to zavede, ale z psaní jsem skutečně nadšený,“ nechal se slyšet Reed. „Všechny postavy se změnily, ale přitom se nezměnily. Je vzrušující vidět Archera, jak poprvé potká Lanu,“ dodal výkonný producent Matt Thompson.

Tvůrci dále prozradili, že Mallory bude jednoduše vystupovat pod jménem „M“, což je odkaz na sérii Jamese Bonda. „S M budeme trávit hodně času. Možná až příliš. M je zkratka pro Masivní prostor,“ prozradil se smíchem Reed.

Cyril se objeví jako detektiv Figgis a Pam jako detektivka se dočká také zajímavého zvratu. „Žije jako muž,“ dodal Reed. Naproti tomu Cheryl chystá pouze změnu jména. Představí se Charlotte Vander Tunt, dědička Vander Tuntova bohatství.

„Velkou věc, na kterou se letos těšíme, je Len Trexler, mafiánský boss, kterého namluví Jeffrey Tambor. K ruce bude mít vymahače Barryho Dillona, který asi nebude kyborgem.“

Na závěr bylo oznámeno, že osmá série bude mít premiéru v lednu 2017, ale přestěhuje se ze stanice FX na sesterskou FXX.


Co říkáte na nastínění osmé série? Těšíte se, až konečně přijde na obrazovky? A jak dlouho byste Archera ještě chtěli mít ve vysílání?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mammon23

Mammon23

Tak to bude masakr už aby to bylo....
před 7 roky
Mik

Mik

Těším na další řadu, to finále bylo šokující :-D Kdo pochyboval, že to Archer nezvládne?
před 7 roky
Další články k tématu