24. 7. 2016

Comic-Con 2016: Arrow

Comic-Con 2016: Arrow

Dalším ze seriálů, které se probíraly na společném panelu stanice CW, byl seriál Arrow.

Pátá řada se bude točit kolem dvou věcí. První z nich bude vztah Olivera a Felicity, který prošel na konci čtvrté řady velkým obratem (a rozpadem). „Je to pořád partnerství. To, co se stalo ve finále čtvrté řady ale bude pokračovat. A více zjistíte někdy kolem páté epizody,“ řekla producentka seriálu Wendy Mericle. Stephen Amell pak dodal, že hned zpočátku prvního dílu bude mít Oliver s Felicity značně dynamickou scénu: „Komunikujeme spolu jako rovný s rovným, jako členové týmu. Je jasné, že Oliver Felicity miluje, ale nevím, jestli jim bude přáno a budou zase spolu.“ Emily Bett Rickards pak přidala poznámku, že komunikace Olivera s Felicity se zlepšuje. Felicity se ale bude potýkat mnoha vnitřními pocity. Bude si vyčítat hlavně smrt lidí v Havenrocku.

Druhou věcí, kteoru bude Oliver s Felicity řešit, bude nový tým Arrow. Po odchodu Thei a Diggla a smrti Laurel se totiž tým rozpadl, a tak musí nabrat nové členy. Nový tým bude obsahovat další Canary – Evelyn Crawford, tvrďáka, který si říká Wild Dog a dokonce Curtise. Oliver a Felicity je budou trénovat, i když Oliver se k tomu bude stavět víc než chladně.

Stejně jako všechny ostatní seriály stanice, i Arrow měl pro fanoušky připravený trailer se záběry z další řady.

Z toho, co Oliver v Star City napáchal, vzešel záporák pro tuto sezónu. Jmenuje se Prometheus a připomene spoustu věcí, které se staly v první řadě seriálu. „Opravdu to celý seriál uzemní a připomene jeho prvotní zaměření – že Arrow bojuje bitvu o záchranu Star City,“ řekl Amell. Není to ale ten stejný Prometheus, kterého znají fanoušci Justice League.

Do další řady samozřejmě přibudou i nové tváře. Představí se Josh Segarra, která bude hrát hlavní postavu státního návladního Adriana Chase, jinak také ochránce, který si říká… Ochránce (v angličtině Vigilante). Dále zde uvidíme Chada L. Colemana jako gangstera Tobiase Churche, Tyler Ritter, která zde bude mít vedlejší roli detektivky Maloneové a Carly Pope bude hrát reportérku Susan Williams. Madison Laughlin si zopakuje roli Evelyn Crawford, která se bude objevovat pod krycím jménem Artemis. Wild Doga bude hrát Rick Gonzales.

Katie Cassidy se bude nadále objevovat v seriálech z Arrowverse. Podepsala totiž stejně jako Wentworth Miller a John Barrowman smlouvu, která je povyšuje na hlavní postavy v Arrowovi, Flashovi a Legendách. Neznamená to, že by účinkovala pořád ve všech třech seriálech, ale může se bez nutnosti další smlouvy objevit v jakémkoliv z nich. První účinkování v nové sezóně už má jisté – objeví se v prvním díle nové řady Arrowa. Její postava v hlavní lince Arrowa ale zůstane mrtvá, takže půjde s největší pravděpodobností o flashback.

Nadcházející 100. epizoda Arrowa má být zároveň významným milníkem jak pro seriál, tak pro Arrowovo universum, tak potažmo pro celou televizní tvorbu. Vůbec poprvé se totiž odehraje crossover čtyř seriálů – Supergirl, Flashe, Arrowa a Legend. Vzhledem k tomu, že půjde o osmou epizodu páté řady, datum čekejme nejdříve kolem druhé poloviny listopadu, pravděpodobněji kolem přelomu listopadu a prosince. Arrow bude druhou ze čtyř částí tohoto crossoveru. „Navíc devátá epizoda bude naše podzimní finále, takže to vychází perfektně,“ dodává Marc Guggenheim.

Pár dalších minizajímavostí:

  • Oliver jako starosta vyhoří. „Je příšerný,“ řekl Amell, „a je příšerný, protože kolem sebe nemá tým.“ Všechnu práci za starostu bude muset oddřít Thea, zatímco Oliver bude Star City chránit v noci.
  • Paul Blackthorne sdělil, že jeho postavu Lance budou pronásledovat vnitřní démoni. Bude se prý taky snažit posbírat střípky své ztracené rodiny.
  • Diggle slouží ve speciálních silách v Čečensku. „Chybí mu tým,“ řekl o něm David Ramsey. Zároveň se ale také vyrovnává s vinou, kterou si dává za smrt Laurel a svého bratra.
  • Guggenheim sdělil, že má velké plány pro Curtise, co se týče jeho manželství. „Chce bojovat se zločinem, ale má doma manžela, který si začne všímat, že domů chodí s jizvami a modřinami.“
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Koldik

Koldik

Je to CW, tam sa tie vztahy proste riesit musia... Diggle mi ani chybat nebude, ale ako vravite, urcite sa...
před 7 roky
24ron24

24ron24

To hlavné tu bolo povedané, hlavne lukascoolarik a seraphine to vystihli. Je smutné ako jeho kvalita pomaly...
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Pokud se nepletu, to "jediné", co by měl Flashpoint způsobit v Arrowovi, je změna Diga a...
před 7 roky
Další články k tématu