22. 7. 2016

Comic-Con 2016: Silicon Valley

Comic-Con 2016: Silicon Valley

I když je Richard hlavní postavou kritiky i fanoušky milované komedie Silicon Valley, kterou stanice HBO prodloužila pro čtvrtou řadu, jak se ukázalo, všichni herci toužili po roli Erlicha.

Během úterního panelu na Comic-Conu tvůrce Mike Judge prozradil, že na casting Erlicha přišli kromě T.J. Millera, který roli hraje, také všichni ostatní – Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr a Josh Brener. „Něco na Zachově přístupu nás donutilo říct, ať zkusí scénář pro Jareda,“ prozradil Judge.

Ve finále třetí série skončili hrdinové tam, kde v pilotu začali – bez peněz a pod Erlichovou střechou. „Je větší sranda sledovat ty kluky v nepohodlných pozicích, po selhání a zesměšnění. Prostě jsou takhle víc vtipní,“ prozradil Judge. „Kdyby najednou zbohatli a žili šťastně až na věky, už by to sledování nebylo tak zábavné.“

Co se týče nadcházející čtvrté série, mnoho toho nepadlo. Judge a showrunner Alec Berg uvedli, že jsou teprve v raných fázích přípravy nových epizod, které se na obrazovky dostanou v příštím roce. „Vždycky se snažíme vytvořit plán na celou sérii, ale pak se to všechno rozpadne,“ uvedl Berg. Jako příklad uvedl třetí sezónu, která původně měla mít osm nebo devět epizod, které by se měli soustředit především na Skunkworks. Místo toho se ale zasekli na několik týdnů, protože nevěděli, co konkrétně řešit, takže se nakonec rozhodli celou věc odpískat.

Nicméně tvůrci o nadcházející sérii prozradili, že vedli diskuze ohledně toho, aby Monica hrála v příběhu významnější roli. Na přímou otázku od fanoušků pak slíbili, že se dočkáme také více Jian Yang.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu