22. 7. 2016

Comic-Con 2016: Luke Cage

Comic-Con 2016: Luke Cage

Ve čtvrtek se svého comic-conového panelu dočkala i letošní marvelovská novinka Luke Cage. Moderování se ujal samotný prezident Marvel Television, Jeph Loeb. Představil se tým ve složení Mike Colter, Alfre Woodward, Simone Missick, Mahaershala Ali, Joe Quesada, Theo Rossi, Frank Whaley a Cheo Coker. Dostavit se nemohla Rosario Dawson, protože pro Marvel a Netflix natáčela zrovna něco tajného v New Yorku.

Na skok se zastavil i herec Jon Bernthal, seriálový Punisher. Loeb jeho přítomnosti využil a zeptal se ho, jaké to bylo, když se dozvěděl, že si zahraje v druhé sérii Daredevila Punishera. „Vím, co pro všechny tato postava znamená a je mi neskutečnou ctí být Punisherem. Fanoušci komiksů jsou nejlepší na světě a za jejich ohlas jsem jim opravdu vděčný. S Frankem jsem teď sžitý. O to víc teď miluju svou rodinu a jsem za tuhle příležitost nesmírně vděčný,“ uvedl.

V průběhu akce bylo promítnuto několik nových klipů a sestřihů a premiéru měl i oficiální trailer seriálu. Ke slovu se dostali i samotní herci. Woodward prozradila, že byla nadšená, když svou roli získala, protože byla ze scénáře unešená. Whaley (kterému potom všichni popřáli písničkou k narozeninám) poukázal na to, jak moc je v seriálu důležitá hudba a její výběr. „Každá epizoda nese název songu od Gang Starr. Chtěl jsem, aby těch třináct epizod připomínalo album,“ sdělil Coker.

Někteří herci se poté vyjádřili k tomu, co se jim na svých rolích líbí nejvíce. Rossi pohovořil o tom, jaké to je hrát celou dobu v tmavých brýlích. Missick si mezitím vychvalovala, jak drsná je její postava Misty Knight. Colter uvedl, že si hraní Lukea Cage naprosto užívá a za nic na světě by to nevyměnil.

Luke Cage bude mít premiéru 30. září 2016.


Jste fanoušci tvorby Marvelu a Netflixu? Těšíte se na Lukea Cage a ostatní hrdiny?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Koldik

Koldik

:) pekne... Vyzera to na riadne gangsta action, ten trailer je trosku prehnany. Uvidime ako sa mu bude...
před 7 roky
Mik

Mik

Původně tohle byl seriál z Marvel Netflix na který sem se těšil nejmíň, ale trailer vypadá dobře a...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Marvelovky(všeobecne komixovky) u mňa idú automaticky, takže tu nemám čo riešiť a trailer vyzerá...
před 7 roky
Další články k tématu