23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Scream Queens

Comic-Con 2016: Scream Queens

Jedním z očekávaných navrátilců je bezesporu hororová antologie Scream Queens, kterou loni na podzim představila stanice Fox. Letos se na Comic-Conu v San Diegu opět sešli herci a tvůrci, aby pohovořili o tom, na co se na pozdim můžou fanoušci seriálu těšit.

V nemocnici, kde se bude příběh druhé řady odehrávat, začíná být hodně narváno. V posledních týdnech a měsících se oznamují stále nové a nové tváře, které nové epizody obohatí, a ne jinak tomu bylo i na Comic-Conu. V panelu nechyběli Taylor Lautner a John Stamos. Dále bylo oznámeno, že se k osazenstvu přidá Colton Haynes a Cecily Strong.

Stamos žertoval o tom, že by jeho kolegyně z Full House, herečky Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen, mohly z fleku hrát hvězdné pacientky. Rychle ale upřesnil, že to je pouhý vtip. „Vždyť je nedokážu dostat ani do svého seriálu,“ zavtipkoval na úkor toho, že se herečky neobjevily v netflixáckém Fuller House.

Herci ze seriálu spolu s tvůrcem Ianem Brennanem nabídli další skvělé střípky. Příběh se bude odehrávat tři roky po událostech z první série. Nynější nemocnice dříve bývala blázinec. Nicméně ale celý vesmír, tedy i postavy vracejících se herců, jsou stejné.

Děkanka Muncsh je slavná a bohatá, rozhodne se koupit nemocnici. „Není moc jasné, jaké k tomu má důvody,“ prozradil Brennan. „Je to šedá zóna.“ Zayday je teď studentkou medicíny a v nemocnici pracuje. „Je tam, aby pomáhala děkance. Ta v ní vkládá důvěru,“ prozradila její představitelka Keke Palmer.

Věci se stejně dobře ale nevyvíjí pro Chanelky, které ztratily své postavení. „Přišly o svůj glam,“ řekla Emma Roberts. „Je skvělé vidět, jak se snaží udržet si svůj módní styl, i když nemají žádné peníze. Musí pracovat, což je pro ně něco úplně nového.“ Herečka ještě více přiblížila jejich vztah: „Nejsou to nejlepší kamarádky, ale minimálně v této sérii jsou spolu zadobře.“

Největší otázkou zůstává Hester, ze které se v první sérii vyklubal Red Devil. „Když se vrátíme, nevíme, kde Hester je,“ prozradil Brennan. Lea Michele uvedla, že pořád natáčí společné scény s dalšími herci, i když Hester se v nemocnici fyzicky nenachází. „Můj kostým je velmi pohodlný a mám zábavný nový doplněk, se kterým si můžu hrát,“ nalákala herečka fanoušky.

Na otázku, zda se vrátí Red Devil, Brennan mlžil. „Neplánovali jsme to, ale nikdy nevíte. Letos to bude jiný vrah s jiným vzhledem, s jinou barvou.“

Co se týče nových postav, Stamos i Taylor Lautner budou hrát doktory. Stamosova postava je zároveň i pacientem, který jako první na světě podstoupil kompletní transplantaci ruky. Stamos dále uvedl, že ho čeká zábavná scéna s Chadem (Glen Powell).

Na otázku, jak jsou si první a druhá série podobné, Brennan odpověděl: „Druhá série je o dost krvavější a zábavnější. Myslím, že si pomalu zvykáme na tu úchylnou atmosféru, stejně jako se odvažujeme jít více do komediálních prvků.“ Palmer zašla ještě dál, když prozradila, že faktor záhady hraje tentokrát ještě větší roli. „Záhadný aspekt s vrahem je mnohem výraznější. Budete se ptát, co se to děje, kde se to děje a proč se to děje.“

Jamie Lee Curtis si chválila změnu prostředí. „Napřed jsme si mysleli, že se vrátíme do Kappy, ale to by nebylo ono. Hned, jak jsme začali připravovat druhou řadu, jsme ostře odbočili jiným směrem. Komedie je stejná, postavy jsou stejné, ale svět je stoprocentně ji­ný.“

Druhá série Scream Queens startuje na Foxu v úterý 20. září.

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Colton? Teď se na to budu muset podívat, i když jsem původně nechtěla. :D
před 7 roky
Squerago

Squerago

"Horror" z nemocnice ? To bude super! :D
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Nemocniční prostředí bude určitě skvělý.
před 7 roky
Další články k tématu