25. 7. 2016

Comic-Con 2016: Co se nevešlo

Comic-Con 2016: Co se nevešlo

Možná trošku úsměvný nadpis, když uvážíme, že každý seriál se v našem rozsáhlém reportu dočkal vlastní bleskovky :-) Nicméně během Comic-Conu se to hemžilo nejen seriálovými hvězdami, tvůrci a jejich panely, ale také bylo promítáno spoustu videí, především trailerů a jiných upoutávek či shrnujících momentů, které měly fanoušky navnadit na novou sezónu.

V posledním comic-conovém článku letošního roku vám nabízíme pohled na novinky, které se nedočkaly vlastního panelu. Přesto se o nich mluvilo, ať už kvůli traileru, nebo díky oznámení novinky či vyjádření se o tom, co to bude, až to bude. Zde je souhrn toho, co jsme vám ještě v předchozích 66 (!) bleskovkách nesdělili a neukázali.

Střípky

Stanice USA Network promítala během Comic-Conu pilot k podzimní novince Falling Water. Zde jsou tři hlavní hrdinové, kteří se vzájemně neznají, nicméně přijdou na to, že se jim zdají útržkové střípky z jednoho společného snu. Nápovědy a stopy z tohoto snu je provází na jejich osobních cestách za záchranou milovaných osob. Za seriálem stojí producentka seriálu The Walking Dead, Gale Anne Hurd.

Producentka se vyjádřila o tom, proč je Comic-Con skvělým místem k premiéře tohoto seriálu: „První věc je ta, že během tohoto setkání se na jenom místě sejde obrovská skupina lidí, které právě tato nadpřirozená tematika velmi zajímá a láká. Seriál zkoumá lidské sny a to, jak jsme všichni skrze sny propojeni. Kromě toho sledujeme, jak lidé můžou být snadno ovladatelní, ale také to, jak dokážou svět změnit. Návštěvníci Comic-Conu jsou přímá cílová skupina. Viděli vše v tomto žánru, co za něco stojí. Neumím si představit lepší obecenstvo pro Falling Water, než je zde.“


Streamovací služba Netflix objednala stejnojmenný revival Mystery Science Theater 3000, který bude navazovat na úspěšnou kampaň na Kickstarteru. Seriál se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti. Streamovat se bude exkluzivně v USA, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu a ve Velké Británii.

Kampaň na projekt odstartovala v listopadu loňského roku, kdy společnost Shout Factory získala práva na tento kultovní hit. Dva miliony dolarů by zaručily natočení tří 90minutových epizod, 5,5 milionu dolarů by vyšlo na 12 klasických epizod. Fanoušci celkem do projektu vložili 5,7 milionu dolarů, vznikne tedy 14 dílů, které tedy odvysílá Netflix.

To nejlepší nakonec? V hlavní roli seriálu se objeví Felicia Day, kterou doplní herecký veterán Patton Oswalt.

Trailery

Kabelovka FX zveřejnila první trailer pro svou připravovanou marvelovskou novinku Legion.

Kabelovka Syfy představila v prvním traileru očekávanou dramatickou novinku Incorporated, kterou vytvořilo slavné duo Ben Affleck a Matt Damon.

Ti, kteří netrpělivě očekávají další marvelovské kousky z Netflixu, si kromě samostatného panelu pro Lukea Cage užili i první pohled na Iron Fista.

Pak nezbývalo již nic jiného, než začít pomalu propagovat i megasměsku Marvel's Defen­ders, ve které se Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist sejdou a společně budou nakopávat New Yorku zadek :-)


Tak a to je všechno! Doufáme, že jste si letošní reporty z Comic-Conu užili, dozvěděli se pár novinek a především, že jste se navnadili na novou sezónu, která se mílovými kroky blíží.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
milosh

milosh

Taky se přidávám k díkům za nálož bleskovek. Ještě se jimi zpětně prokousávám a hledám, co mi uteklo :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Dalsie zaujimave informacie a trailery. Velka vdaka.
před 7 roky
24ron24

24ron24

Ďakujem za info, že existuje seriál Incorporated a Legion o ktorých som vôbec netušil a neskutočne sa...
před 7 roky
Další články k tématu