23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Bob's Burgers

Comic-Con 2016: Bob's Burgers

Jeden z přehlíženějších animáků, přesto si své místo na letošním Comic-Conu v San Diegu také vydobyl. A fanoušci, kteří se sem přišli na Bob's Burgers podívat, se dočkali skvělého zážitku.

Během panelu toho příliš prozrazeno nebylo (nebo se ho neúčastnili žádní novináři, kteří by z něj udělali report). Nicméně jsme se dočkali neoficiálního rozhovoru po panelu. Tvůrce Loren Bouchard se vyjádřil v tom smyslu, že je skvělé, že stanice podporuje jejich kreativní rozhodnutí. Na rozdíl od jiných seriálů v současné televizi je na tomto animáku skvělé, že členové rodiny, jakkoliv se hádají a mají konflikty, tak z nich jasně vyzařuje, že se mají rádi a podporují sami sebe.

Postava Tiny měla být původně klukem. Ze začátku tvůrci psali scénář pro chlapce, ale rozhodli se z Tiny nakonec udělat holku. Nicméně její původ, kořeny jsou znatelné.

Co se týče inspirace, tu tvůrci berou z vlastních zkušeností, především pro styl animace, ale také architektura městečka, u které se tvůrce inspiroval svým dřívějším životem v San Franciscu. U samotných příběhů Bouchard chválil celý scenáristický tým, který si skvěle sedl a dokáže vytvořit báječný příběh.

Premiéra nové řady je trošku jiná epizoda, než na co jsou fanoušci zvyklí. Je to taková jejich vlastní verze Čaroděje ze země Oz. Louis dostane chřipku a přenese se do říše snů, který ji zavede na dobrodružnou cestu, po které potkává svou rodinu, jejich hlasy ale patří hračkám z jejího pokoje, které tímto ožívají.

Chystají se další muzikálové epizody? „Rozhodně. Strašně moc si tyhle díly užíváme. V epizodě o Díkuvzdání si děti dají za cíl vytvořit ten nejhorší průvod, jaký kdy město vidělo, a vše skončí velkým hudebním číslem,“ nalákal diváky Bouchard.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu