23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Salem

Comic-Con 2016: Salem

Zvyšování laťky je důležitým komponentem úspěšného příběhu. Salem to však přivádí na zcela novou úroveň. Novou sezónu totiž začne smrtí jedné z hlavních postav.

Během Comic-Conu se sešly hvězdy seriálu, aby společně diskutovaly o tom, co třetí řada přinese. Nechyběli Shane West, Janet Montgomery, Seth Gabel, Elise Eberle a Iddo Goldberg, kteří se rozhovořili, jaké to je vstát z mrtvých a jak se svět vypořádá s tím, když nadvládu převezme peklo.

Seriál se odehrává v Massachusetts v 17. století. Sleduje neslavné čarodějnické procesy a odtajňuje temnou a nadpřirozenou pravdu, která stojí za tímto neslavným obdobím americké historie. Je tedy jasné, že smrt jde s příběhem ruku v ruce. Ačkoliv hrdinka Mary Sibley na konci minulé série zemřela, její čarodějnický původ fanouškům nabídne zajímavé zmrtvýchvstání.

„Pozor, spoilery: Vstanu z mrtvých,“ prohlásila Montgomery. „Musela jsem to nějak pojmout. Hrála jsem tedy tak, jako že jsem v hlubokém spánku a jako bych najednou byla rychle probuzena.“ Ztvárnit postavu, která je zmrtvýchvstaná čarodějka, asi není nejjednodušší. Ale jak vidno, hrátky s peklem nejsou vůbec špatné.

„V této sezóně přivedeme peklo na zemi,“ vysvětlil West. „Snaží se převzít nadvládu nad světem a rozhodnou se začít v Salemu.“

Seriál se zabývá tím, jak se věci můžou zhoršit po smrti, takže zvýšení laťky může být docela riskantní. „Myslím, že právě proto se to stupňuje až do bodu, kdy se peklo dostane na zemi,“ prozradil Gabel. „Pak se tou větší hrozbou stává peklo, které chce zemi ovládnout.“

„Otázkou je: Jsme v pekle?“ uvedla Montgomery. „Zemřeli jsme snad všichni a vrátili se zpátky do života, jen abysme byli v pekle?“

Na odpovědi si fanoušci musí počkat do podzimu. Salem se na obrazovky vrací během halloweenského týdne v říjnu.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Uz se nemůžu dočkat!
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

To čekání je šílené,ale vydržím.
před 7 roky
Další články k tématu