22. 7. 2016

Comic-Con 2016: Colony

Comic-Con 2016: Colony

Další v pořadí letošního Comic-Conu byla loňská novinka Colony, o které prozradili novinky herci Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Adrian Pasdar, Peter Jacobson, Tory Kittles, Amanda Righetti a výkonní producenti/tvůrci Carlton Cuse a Ryan Condal. Některá tajemství však střeží pod pokličkou. Například informace o Charliem, ztraceném synovi manželů Bowmanových, se tvůrci rozhodli prozatím neposkytnout.

Fanouškům to však vynahradili alternativou a pohovořili o tom, co ve druhé sérii čeká jeho bratra Brama. „Bramova role je v zápletce této série významná. Je teď v pořádné kaši. Prochází si peklem,“ sdělil Condal. A šťastné období nezažívají ani jeho rodiče. „Katie je teď v nebezpečné pozici, když o ní na konci první série Will zjistil pravdu. To by mohlo znamenat, že lidé, se kterými Will pracuje, tuší, co se děje. Když se v druhé sérii s Katie setkáme, je tak zranitelná a osamocená jako nikdy dřív. Nemá nikoho, což ji dělá zranitelnou k tomu, aby byla nucena s někým spolupracovat,“ naznačila Callies. Její sestra Maddie teď bude mít naopak větší moc, což je pro ni od předchozí řady poněkud změna.

Co se týče mimozemšťanů, kteří byli v první sérii spíše jen naťuknuti, v té druhé dostanou rozhodně více prostoru. Cuse odmítl prozradit, zda je diváci uvidí v celé své kráse, ale slíbil, že přítomnost scifi elementu bude ve srovnání s předchozí řadou významnější. Děj se také více zaměří na ostatní bloky a jejich odlišnosti.

Druhá série Colony bude mít premiéru v příštím roce.


Sledujete seriál Colony? Těšíte se na další sérii? Co vás zajímá nejvíce?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Chystám se chystám,takže další série jen potěší.
před 7 roky
Mik

Mik

První série takový pomalejší tempo, ale jak se blížilo finále, tak to nabíralo grády. Emzák na konci potěšil...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Som zvedavý na Katie ako si teraz povede, ale aj ostatní, keď ich vo finále všetkých rozdelili.
před 7 roky
Další články k tématu