24. 7. 2016

Comic-Con 2016: American Dad

Comic-Con 2016: American Dad

Seth MacFarlane, vlastník rozsáhlé škály hlasů, které nezůstávají jen v jeho hlavě, stojí za vznikem dvou úspěšných kreslených seriálů. Na letošním Comic-Conu proto dostal vlastní Animation Block panel, na kterém prezentovat jak Family Guy, tak i American Dad. Odpovídal na otázky a nakonec nechal fanoušky nahlédnout do chystaných epizod.

První otázka směřovala na dokumentární pořad Cosmos: A Space-Time Odyssey (Kosmos: Časoprostorová odysea). Seth prohlásil, že je optimistický a vše vypadá velmi dobře.

Vzhledem k filmu Méďa 2 (Ted 2), který již byl uveden do kin, se fanoušci zajímali o další podobné projekty, na kterých by Seth mohl pracovat. „Žádné podobné projekty neplánuji, tedy alespoň ne teď. Ale po dovolené, kterou velmi potřebuji, jsem připraven vrátit se do práce a přijít s novými nápady. Nová hraná komedie není mimo říši možností.“

Když přišel na řadu American Dad, připojili se k Sethovi také Scott Grimes, Dee Bradley Baker, Rachael MacFarlane, Wendy Schaal a výkoní producenti Matt Weitzman a Brian Boyle.

Tak jako ve Family Guy, i v American Dad se objeví slavné tváře (tedy přesněji hlasy), i když tyto jsou televizním divákům poněkud známější. Budou to Susan Sarandon, Rosie O’Donnell, Jennifer Coolidge, Walton Goggins (ztvární na sladkostech závislého vůdce gengu na kolech), Corey Stoll, Andy Richter, Wiz Khalifa, Jemaine Clement a Alfred Molina**. A také šestiletá dcera Rachael MacFarlane v roli holčičky z mateřské školky v epizodě “The Portrait of Francine’s Vagina.”

Nakonec střípky, na které se můžeme těšit:

Francine si nacvičuje, jaké to je být vdovou, protože rodina Smithových nemá životní pojištění.

Ve dvoudílné epizodě ztratí Stan svou víru, ale získá jí zpět, když uvěří, že je příští Noe.

Jedna epizoda bude o basketbalu a jedna o bowlingu.

Se sportem souvisí i otřesný zážitek Stana a Francine, kteří budou mít nepěknou zkušenost s líbací kamerou (Kiss Cam), což donutí Stana začít zpochybňovat celé jejich manželství.

Haley a Jeff se pokouší mít miminko.

Steve se stane posedlý Rogerem.

V minulé řadě se diváci dozvěděli, že Jeff – přítel, kterého si Hayley našla, je ve skutečnosti mimozemšťan jménem Zebleer. Podle producenta Matta Weitzmana, se mimozemšťan Jeff objevuje zhruba v polovině epizod nové řady.

Steve a Schmuely „Snot“ Lonstein se rozhodnou uspořádat párty a setkají se se svými budoucími já, která cestovala zpět časem, aby sami sebe varovali, že pokud budou cool, tak se z nich nakonec stanou dospělí ubožáci (kdežto pokud zůstanou nerdy, později v životě budou úspěšní).

American Dad se vrací na TBS v říjnu.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu