23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Scorpion

Comic-Con 2016: Scorpion

Tým Scorpion se i letos vrátil do San Diega. Nechyběli herci Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Jadyn Wong, Ari Stidham a výkonný producent Nicholas Wootton. Na uvolnění atmosféry a pobavení se v úvodu panelu promítalo bloopers video.

Po děkování fanouškům se účastníci naplno vrhli do diskuzí ohledně toho, co nás čeká ve třetí sérii.

Waige
V nové sérii nás čeká hodně odpovědí. První epizoda začíná jen pár hodin po dramatických událostech z finále druhé řady. Velkou otázkou fanoušků zůstává vztah Paige a Waltera. V dalším díle Walter přijede do Tahoe, kde spolu Paige a Tim strávili společný víkend. „Rozhodně to bude velmi zajímavé střetnutí, až se Walter objeví,“ prozradila McPhee. Herečka dále uvedla, že Paige k Walterovi něco cítí, ale není si jistá, jestli on je připraven na vztah.

Quintis
Ten, kdo určitě na vztah připravený vypadal na konci druhé řady, byl Toby. Požádal Happy o ruku, jen aby se dozvěděl, že už je zadaná. Je to matoucí? Dokonce i sami herci jsou zvědaví, kam tohl evšechno povede. Na otázku, na co se nejvíce těší, herečka Wong odpověděla, že opravdu chce vědět, za koho je Happy vdaná.

Šťavnaté detaily
Tým Škorpion rozhodně nebude s mezinárodními výlety šetřit. Očekávajete je na různých destinacích včetně Bulharska nebo Irska. „Druhá epizoda je jedna z našich nejoblíbenějších, je hodně vzrušující a úplně jiná než naše jiné díly,“ lákala fanoušky McPhee. Stidham odpověděl jednoduše na to, na co se v nových dílech těší: „Dvě slova: Více ohně!“

Lidská kalkulačka
Sylvester i nadále bude toužit po Megan, své lásce ze druhé série. Stidham ukáže emoční stránku lidské kalkulačky. Prý pokud sledujete pořádně, všimnete si, že pořád nosí prstýnek, který symbolizuje jejich krátké manželství. „Je to pro něj velká rána,“ uvedl Wootton a slíbil, že Sylvester se vymaní ze své uzavřenosti velmi zajímavým způsobem. „Možná se vrhne na politiku.“

Taneční boty
Na otázku, zda tvůrci přemýšlí o vytvoření muzikálové epizody, Wootton odpověděl, že mají mezi herci spoustu talentů. Jsou tedy pro tuto výzvu připraveni a je to něco, o co by se někdy chtěli pokusit. „Je to u nás hodně muzikálové, když kamery nenatáčí,“ dodal Thomas.

Více romantiky
Ačkoliv se Robert Patrick nemohl kvůli natáčení zúčastnit panelu, Wootton za něj odpověděl na otázku, jak se bude pro Cabeho Gallowa vyvíjet romantický život. „Máme pro něj připravenou známost,“ prozradil producent.

Thomas uvedl, že je velmi zvědavný na budoucí vztahy v seriálu. I když je jejich tým skvělý v záchraně světa, tak mají pořád problém sblížit se sami se sebou. „Jsou nuceni více spolupracovat, takže jejich vztahy budou stále více bližší a intimní.“

Je načase se připravit
Mají herci a tvůrci nějaké tradice, které pravidelně dodržují? Stidham prozradil, že s Thomasem jdou jednou ročně na sushi. Thomas dodal, že dřív si dával šlofíka po obědě, ale už přestal, protože pak byl nevrlý. McPhee má svou vlastní tradici, ráda jí donuty v pátek ráno.

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Paráda,snad bude třetí série taky bomba.
před 7 roky
Koldik

Koldik

sice som to niekde v polke 2 serie vzdal, aspon sa takto dozviem ako to islo dalej...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Na tento seriál sa ešte len chystám, sťiahnutý už je :P Vďaka za článok ;)
před 7 roky
Další články k tématu