23. 7. 2016

Comic-Con 2016: People of Earth

Comic-Con 2016: People of Earth

Letos na podzim bude mít Conan O'Brien hned dvě práce. Nejen že bude pokračovat ve své noční talkshow, ale také se bude starat o svou novou skriptovou komediální půlhodinovku People of Earth.

O'Brien spolu s Gregem Danielsem vykonávají funkci výkonných producentů. Seriál se točí okolo skeptického novináře Ozzieho, který vyšetřuje v podpůrné skupině ty, kteří údajně mají spojitosti s mimozemšťany. Čím hlouběji proniká do tohoto podivného seskupení, tím více si uvědomuje, že na jejich vyprávění dost možná může být něco pravdy. A co víc, uvědomí si, že spousta věcí naznačuje tomu, že dokonce i on sám byl unesen mimozemšťany. Ozzie se brzy stane členem této skupiny a snaží se vyrovnat s myšlenkou, že dost možná existuje život mimo planetu Zemi.

„Přečetl jsem si to a hned mě napadlo, že to je můj nejoblíbenější scénář, jaký mám v paměti,“ prozradil O'Brien během pátečního panelu seriálu na Comic-Conu, kde se diváci dočkali speciálního promítání.

Scénáře se ujal David Jenkins, kterého myšlenka napadla poté, co se dočetl o podobné podpůrné skupině lidí, kteří věří, že byli uneseni. „Myslím, že dokážu najít spoustu společných zájmů s těmito lidmi. Hned mě napadlo, že by z toho mohl být dobrý seriál.“

O'Brien souhlasil a přizval svého kamaráda Danielse, aby se ujal produkce a režíroval pilot. „Ihned mě ohromil svět, který David vytvořil, všechny ty možnosti!“ uvedl Daniels. Nicméně tým se musel během vývoje potýkat s malým zádrhelem. „Nemohli jsme seriál pojmenovat The Group,“ vzpomínal Jenkins. Měli pouze tři dny na vymyšlení nového jména. Producent David Kissinger vymyslel People of Earth. „Vygooglil jsem si to a první, co mi vyjelo, byl tvůj dopis po odchodu z NBC,“ uvedl Kissinger, když narážel na O'Brienovo dlouhé vyjádření ohledně rozhodnutí opustit NBC v roce 2010. Dopis je adresován „lidem Země (People of Earth)“.

„Je to hodně optimistický dopis a je na něm něco skvělého, protože ty jsi prostě skvělý a skromný, aniž bys byl megalománský,“ uvedl Jenkins směrem k O'Brienovi. „Hned mě napadlo, že to je dobré znamení.“

O'Brien ještě před koncem panelu stihl pochválit stanici TBS, na které pracuje již šest let. „No to se vsaďte, že si užívám práci pro TBS. Všechny vtípky stranou, je to jako splněný sen. Dovolují nám naprostou tvůrčí svobodu. Je to ta nejlepší pracovní zkušenost, jakou jsem v životě měl.“

People of Earth bude mít na TBS premiéru na podzim.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Mik

Mik

Conan O'Brien patří mezi mé oblíbené moderátory, takže sem zvědav jak si poradí s tímhle. Trailer...
před 7 roky
Další články k tématu