25. 7. 2016

Comic-Con 2016: Prison Break

Comic-Con 2016: Prison Break

Byla by to velká škoda, kdyby svou pozvánku letos na Comic-Con nedostal seriál Prison Break (Útěk z vězení), což se naštěstí nestalo. O nadcházející minisérii přijeli pohovořit herci Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper a producent Vaun Wilmott.

Během panelu byli herci požádáni, aby sdělili, jaké byly jejich dojmy, když se spolu seznámili. „Wentworth byl uzavřený a milý. A byl to ten nejkrásnější chlap, kterého jsem v životě viděl,“ vyprávěl se smíchem Purcell.

Již v promu si mohli fanoušci všimnout, že Michael bude mít na svém těle další sérii tetování. Miller prozradil následující: „Michael má sice na těle nová tetování, a ta jsou pro děj klíčová, ale nefungují stejným způsobem jako poprvé.“ Když jeden z fanoušků poukázal na to, že byl Michael na konci původního seriálu mrtvý, Callies měla (i na základě vlastní zkušenosti) připravenou odpověď: „Zlato, všichni jsme byli mrtví.“

Řeč přišla i na T-Baga. Knepper pronesl, že katarze a prozření, kterými si T-Bag během svých šesti let ve vězení prošel (stejně jako to, čím si prošel Knepper ve svém vlastním životě) byly do minisérie zakomponovány.

Millerovi byla položena otázka, jak by si Micheal vedl ve světě Flashe nebo Legends of Tomorrow. „Vždy měl jakýsi komiksový aspekt, superhrdinovský aspekt. Dokáže snést utrpení, které by jiní nesnesli. Podle mě by si ale se Snartem moc nerozuměli, protože Snart si nerozumí s nikým,“ odpověděl. Callies se do debaty zapojila se svou alternativou také: „Já myslím, že Sara Tancredi by v zombie apokalypse moc dlouho nepřežila.“ Tím narážela na seriál Walking Dead, ve kterém před lety účinkovala.

Herci však na chvíli zvážněli a Purcell adresoval nehodu, která se stala během natáčení Prison Breaku v Maroku: „Chci poděkovat své přítelkyni AnnaLynne McCord za to, že tam byla, když se to stalo. Přiletěla a uklidňovala mě. Také chci samozřejmě poděkovat Wentworthovi, za jeho nepřetržitou podporu a za to, že se ujišťoval, aby o mě bylo dobře postaráno. A také producentům a Foxu, že na mě dohlíželi a pozměnili plány, abych si mohl vzít volno.“ Situaci se rozhodl okomentovat i Miller: „Bylo to znepokojující, tento muž je každým coulem můj bratr a vypovídá to o jeho duševní síle, že se rozhodl vrátit zpět do práce v tak krátkém čase.“

Premiérově byl během Comic-Conu zveřejněn první sneak peek z nadcházející minisérie, na který se můžete podívat v následujícím vi­deu.


Patříte k dlouhodobým fanouškům Prison Breaku? Jaké jsou vaše pocity ohledně nadcházející minisérie? Těšíte se na ni?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Já se těším jako malá holka,hrozně mi Michael a Lincoln chyběli.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ano ano, toto bol velmi dobry serial, takze sa velmi tesime na reunion...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Tak sa nám to blíži Michael a Lincoln sa čoskoro. Ani som si neuvedomil ako mi ten seriál chýba, keď som...
před 7 roky
Další články k tématu