23. 7. 2016

Comic-Con 2016: iZombie

Comic-Con 2016: iZombie

Představitelka hlavní hrdinky Rose McIver a tvůrce Rob Thomas se spolu s dalšími hvězdami seriálu sešli v San Diegu na Comic-Conu a nastínili, na co se můžeme během třetí řady těšit. Takže pokud toužíte po spoilerech tak, jako Liv po šedé hmotě mozkové, pojďte si je přečíst.

„Jsi s námi, nebo proti nám?“ Touto větou skončila 2. řada a zároveň to bude dilema, kterému bude Liv čelit, jakmile se iZombie vrátí v midseason se svou novou řadou. Také to byla hlavní otázka, která visela ve vzduchu na letošním Comic-Conu. Thomas vysvětlil, že jde o to, zda se Liv připojí k bitvě zombie proti pokusu lidí je vymýtit. „Vivian se v podstatě ptá, až nás přijdou zlikvidovat, na čí straně budeš?“ Rose McIver k tomu dodala: „Liv se nachází ve velmi obtížné pozici. Dozvěděla se, že Fillmore Graves patří k armádě a že existuje spousta zombie, o kterých neměla ani tušení. Má z toho hodně nepříjemné pocity.“

Thomas řekl, že Liv se s tím bude vypořádávat za pomoci svých přátel, kterým se se vším svěří. Budou pracovat spolu, aby zjistili více o hrozící zombie apokalypse. Fillmore Graves tak bude hlavní bod nových epizod. „Je navíc důležitý také proto, že mu stavíme skvělý set.“

McIver sdělila, že natáčení třetí řady začíná za tři dny. Na otázku, zda Liv a Major mají budoucnost, odpověděla: „Byla bych ráda, aby své problémy jednoho dne vyřešili. Nyní jsou ale důležitější věci, na které se musí soustředit.“ Také prozradila, že byla ráda, když se dozvěděla, že její příští přítel, ať už to bude kdokoliv, nebude zabit. David Anders zavtipkoval, že Liv je skvělou volbou přítelkyně, pokud se člověk chystá zemřít.

Když už jsme u vztahů, Aly Michalka byla dotázána, zda preferuje Peyton s Blainem, nebo Ravim. „Mám ji ráda s oběma, nemohl by to být otevřený vztah?“ Rahul Kohli je však větším shipperem Raviho a Peyton, než se by se na první pohled zdálo. McIver na něho práskla, že nedávno měla Michalka puchýře z podpatků a potřebovala projít dveřmi. On se prý mohl přetrhnout, aby ji mohl nést. Načež Kohli zareagoval, že je holt vžitý do role.

Tuto sezónu se setkáme s Raviho bývalým šéfem v CDC. Navíc se ve třech epizodách (dvě z nich jsou na začátku série), vrátí Robert Knepper, který hraje Blainova otce Anguse. „Najdeme ho zmraženého ve sklepě v Shady Plots. Máme s ním tento rok zábavné záměry.“

Ačkoliv je Clive obrovským fanouškem Game of Thrones, Goodwin viděl jen pár epizod. „Hanba ti,“ zakřičel Anders a vysloužil si od publika výbuch smíchu.

Scenáristé prý ukázali McIver pět stránek nápadů pro typy lidí, jejíž mozky by mohla sníst s tím, že jeden z nich může odmítnout. Herečka oznámila, že Liv sní mozek dominy, a tudíž se u ní díky tomu objeví i některé její kvality. „Dej lidem, co chtějí,“ řekl Thomas a scenáristka Ruggiero-Wright dodala, že Rose je dobrá ve všem, že určitě předvede úžasnou dominu. Mimo tohoto se tvůrci pokusí napodobit seriál Law & Order. Liv a Clive budou v jedné epizodě řešit případ a v jiné další se bude Peyton snažit usvědčit pachatele. Na povrch tak vyplují další věci.

Pokud jste si říkali, zda Liv někdy dostane barvu, odpověď zní ne. Dle Thomase to totiž tvoří spolu s jejími vlasy ikonu seriálu. Herečka souhlasila a myslí si, že to k Liv sedí a umí to nosit.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
allyska

allyska

Asi tak, btw jsem se těšila, jestli se na conu nezmíněj o Blainovi, tak nic no :D
před 7 roky
alesanko

alesanko

Liv s farbou? Koho už len toto mohlo napadnúť.. len nech zostane pekne biela :)
před 7 roky
Mik

Mik

Liv a Ravi mě baví. Už se těším na jejich pokračování. Finále bylo hodně povedený, takže další série má...
před 7 roky
Další články k tématu