26. 7. 2014

Comic-Con 2014: The 100

Comic-Con 2014: The 100

I fanoušci sci-fi The 100 se dočkali panelu seriálu během letošního Comic-Conu v San Diegu. Návštěvníkům byl v pátek odpoledne promítnut sneak peek premiérové epizody druhé řady. Klip ukázal Clarke, jak utíká ze své bílé místnosti v Mount Weather a útočí na mladou dívku, která uklízela Montyho prázný pokoj. To vyvolalo otázky, kam se Monty poděl a zda je v pořádku. Když se Clarke dostane do výtahu a poté na pátý level, rozhlíží se kolem sebe s otevřenýma očima dokořán. „Kde to sakra jsem?“ přemýšlí. Záběr je ukončen přesně ve chvíli, než i diváci můžou zjistit, co Clarke vidí.

Po zhlédnutí této upoutávky začali účastníci odpovídat na otázky. Panelu byli přítomni producent Jason Rothenberg a herci Eliza Taylor, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Ricky Whittle, Devon Bostick a Lindsey Morgan.

Příliš spoilerů během panelu nezaznělo. Padla otázka, zda po finále první řady vyváznou Finn a Bellamy živí, nebo zda se fanoušci musí připravovat na nějaké to loučení. Rothenberg neprozradil osud ani jednoho z těchto mužů. Řekl, že chce, aby fanoušci prožívali premiéru se všemi překvapeními, která jsou v ní ukrytá.

Na obzoru zatím není ani žádná nová romance. Nečekejte, že druhou řadu tohoto temného seriálu rozzáří nějaké další milostné trojúhelníky. „Spíše bude asi jen klasický sex ‚přežili jsme‘,“ řekl producent. „Milostný příběh je důležitý a má v tomto seriálu jistě místo, nicméně je to opravdu jen třešnička na dortu. Spíše půjde o přežití, nicméně romance také časem přijde.“

Přežije Jaha do druhé série a zvládne se dostat na Zem? Washington neřekl nic kromě: „Bude to speciální, bude to speciální.“ Vlastně to říkal během celého panelu. Během cestování s Lincolnem se Octavia dostane do situace, kdy bude vyžadovat bezpečný přesun k tajemné skupině lidí, kteří mluví speciální angličtinou. Marie Avgeropoulos (Octavia) předvedla účastníkům nový jazyk během panelu a prý to znělo skvěle.

Kdo jsou lidé z hor a co se skrývá v Mount Weather? Rothenbert slibuje, že se to dozvíme brzy, a rozhodně to nebude nic, co očekáváme. „Pochopíme, proč tito lidé tak tvrdě bojují, aby si udrželi ten maličký kousek Edenu,“ prozradil producent. A proč tito lidé nepřišli za Stovkou hned, když přistáli? „Myslím, že ani nevěděli, že tam Stovka je, dokud neodpálili v desáté epizodě most,“ řekl Rothenberg. „To byla pro tyto lidi poprvé vidina konce světa; obrazu, kterého se bojí. Tehdy se tedy probudil spící obr.“

Teď když Archa přistála na Zemi, můžeme očekávat, že dospělí budou mít se Stovkou spory. „Začali jsme s myšlenkou Pána much, ale nyní, když jsou dospělí na Zemi, se příběh výrazně změní,“ upozornil Rothenberg. „Členové Stovky, kteří byli zvyklí bojovat proti sobě, se nyní spojí v jedno velké bratrstvo, které už je zocelené tímto prostředím.“

Premiéra druhé série The 100 začíná na stanici CW 22. října.


Líbila se vám první řada? Jste zvědaví na změny v ději, které na nás čekají? Myslíte si, že se nějaká postava již nevrátí?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Klik

Klik

"Spíše bude asi jen klasický sex ‚přežili jsme" ma dostalo :D :D Teším sa strašne na 2.sériu....
před 9 roky
Další články k tématu