22. 7. 2017

Comic-Con 2017: The 100

Comic-Con 2017: The 100

Clarke bude mít nové vlasy! Ale to rozhodně není jediná novinka, na kterou se fanoušci seriálu The 100 musí pro novou sezónu připravit. Herci a tvůrci oblíbeného dramatu – Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Chris Larkin, Dean White a Jason Rothenberg – se sešli na letošním Comic-Conu, kde lákali diváky na další epizody a odhalili spoustu různých méně či více šílených dobrodružství, která na nás ještě čekají.

„Vězeňská loď, která se objevila ve finále, je ze Země,“ prozradil Rothenberg. „Jsou to lidé z doby před první apokalypsou. Byli v umělém spánku posledních 100 let. Vrátili se zpět na tuto planetu, kterou již ani nepoznávají. Zbývá jim už pouze zahrada Rajská zahrada, kde žije Clarke se svou dcerou.“ Taylor se rozpovídala ohledně skoku v čase: „Je super, že můžu hrát někoho, kdo je mi věkově trošku bližší. Jsem nadšená, moc se těším, až ji uvidím jako čtyřiadvacetiletou ženu, která si toho hodně prožila a která se nyní vtěluje do role matky.“

„Octavia nemá ponětí, co dělá,“ přiznala Avgeropoulos a pokrčovala: „Ale rozhodně ví, že nechce vyvolat chaos s 1 200 lidmi v bunkru. Má plán, jak zachovat mír, který na ostatní aplikuje svým vlastním způsobem. Ale jaký plán konkrétně je, to vám neprozradím.“ Na Murphyho čekají změny. „Asi každý se v průběhu času mění. Je to v mnoha ohledech uklidňující. Během šesti let se rány zacelí. Murphy se rozhodně povahově změní,“ prozradil Harmon.

Larkin prozradil, že Harper je napevno v Montyho životě. Přece jen jí dluží za svůj život. Ona si ho vybrala. Nicméně během šesti let se toho může stát hodně, takže s jistotou nemůžeme říct, že i po takové době jsou stále spolu. Ale možné je všechno! Během panelu vystoupila i nová představitelka jedné z hlavních rolí, Tasya Teles, která se rozhovořila o tom, co budoucnost skrývá pro Echo: „Hodně o tom přemýšlím. S kým se spřátelí? Nevím proč, ale z nějakého důvodu mě napadlo, že by mohla najít společnou řeč s Raven. Obě to jsou holky, které dokážou rozhýbat akci. Rozhodně bych si dokázala představit, že tyto dvě vytvoří spojenectví.“

Dočkáme se v další sérii nových romantických párů? Rothenberg žádnou konkrétní dvojici neprozradil, nicméně v podstatě potvrdil, že se tak skutečně stane, protože „šest let je dlouhá doba“.


Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Zatím poslední série mě nebavila. Celou jsem ji proskákala, ale ten časovej skok se mi líbí. Dám ještě The...
před 6 roky
carolos

carolos

Teším sa na pokračovanie The 100 veľmi moc.Po tom konci 4.série by som pokračovanie uvítal hneď. Len dúfam,...
před 6 roky
24ron24

24ron24

ja som dal maraton 4.sérii pred nejakými 2 mesiacmi a na 5.sériu sa rozhodne teším! Po 6 rokoch sa tie...
před 6 roky
Další články k tématu