23. 7. 2017

Comic-Con 2017: Rick and Morty

Comic-Con 2017: Rick and Morty

Skoro dva roky si museli fanoušci seriálu Rick and Morty počkat na novou sezónu, která má oficiálně premiéru už 30. července a jejíž první epizoda byla v dubnu vypuštěna jako nečekaný aprílový žertík.

I letos se tvůrci Justin Roiland a Dan Harmon rozpovídali nejen o tom, co nás čeká, ale také prozradili pár zajímavých útržků z let minulých. A pokud vám unikl trailer, který byl před několika týdny vypuštěn, na konci článku se na něj můžete podívat.

Roiland po dvaceti letech čekání konečně dostane svou sečuánskou omáčku z McDonald's, která se stala kryptonitem i samotného Ricka v již zmíněné aprílové epizodě. Pokud potřebujete osvěžit paměť, sečuánská omáčka byl zvláštní druh omáčky dodávané k oblíbeným McNuggets v rámci propagace animovaného filmu Legenda o Mulan v roce 1998. I fanoušci seriálu se omáčkou stali posedlými, jakmile byl díl vypuštěn, a díky jejich bombardování slavného fastfoodového řetězce se Roiland dočká toho, po čem tak dlouho prahnul. On a Harmon slíbili, že z ochutnávání natočí video, aby zachytili své pocity.

Ikonická hláška: „Wubba Lubba Dub Dub!“, kterou Rick čas od času prohodí, vznikla podobně náhodně jako spousta věcí v tomto seriálu. Původně měl Rick prohodit: „Woof, woof, woof!“, což je typická fráze moderátora talkshow jménem Arsenio Hall, ale Roilandovi přišlo vtipnější, kdyby se Rick přeřekl. Později byl této hlášce přiřazen význam: „Hodně trpím. Prosím, pomozte mi.“

V aprílovém díle se jako host objevil Nathan Fillion, který rozhodně nebude posledním známým jménem v nadcházející řadě. V epizodních rolích se objeví například Thomas Middleditch, Susan Sarandon, Danny Trejo, Peter Serafinowicz, Christian Slater, Joel McHale a Gillian Jacobs.

Třetí řada je propagována jako ten nejtemnější rok dobrodružství Ricka a Mortyho, ale Roiland prozradil, že se po vzoru předchozích let dočkáme i méně vážných epizod, kterou by mohl být například díl Pickle Rick, ve kterém se Rick promění v okurku.


Těšíte se na třetí sezónu Rick and Morty? Chybí i vám sečuánská omáčka?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu