24. 7. 2017

Comic-Con 2017: Doctor Who

Loučit se je hořkosladké, ale pro Petera Capaldiho nemohl poslední panel letošního Comic-Conu dopadnout lépe. Naplněná hala H mu nemohla dopřát lepší rozloučení, obzvláště když dav propukl v nadšení po odvysílání traileru na vánoční speciálu, který seriál hned na úvod představil.

Vánoční speciál je však stále několik měsíců daleko. Přinese nám poslední jízdu Capaldiho a představí nám novou Doctorku Jodie Whitaker. Speciál se bude jmenovat Twice Upon a Time a podle Stevena Moffata v něm uvidíme několik Doctorů, kteří odmítají regeneraci, a také znovushledání Bill s Doctorem. Mimo to bylo potvrzeno, že Pearl Mackie se v roli Bill Potts po vánočním speciálu už nevrátí.

„Čas mi utekl velmi rychle. Byla to úžasná práce se spoustou skvělých a talentovaných lidí,“ prohlásil Capaldi na rozloučenou se sedmitisícovým davem. „Myslím, že Jodie bude úžasná. Je to skvělá volba,“ přidal pochvalu pro svou náhradnici. A pokračoval ve chvále na adresu Moffata, Michelle Gomez a jejího výkonu v roli Mastera či Mackie Pearl.

V jedné chvíli se Moffat rozhovořil o tom, že obsazení ženy do role Doctora přineslo stejnou reakci, jako když oznámil, že nová společnice bude lesba. A prohlásil, že až 80 % lidí je se změnou spokojeno.

Na závěr bylo ještě promítnuto retrospektivní video s Peterem Capaldim v roli dvanáctého Doctora a účastníci panelu se rozloučili za potlesku ve stoje.

Nyní už nezbývá, než si počkat na Vánoce, kdy se speciál odvysílá. Nová série s novým showrunnerem a hlavně novou Doctorkou by se měla na televizní obrazovky dostat zhruba v polovině roku 2018.


Co říkáte na novinky z panelu? Těšíte se na Vánoční speciál? A novou Doctorku, showrunnera a společníky?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Tesa.

Tesa.

Nápad aj trailer vyzerajú veľmi sľubne. No nech už sú tie Vianoce :) Capaldi mi síce bude chýbať, ale ako...
před 6 roky
Ričmont

Ričmont

Technicky i druhý Doctor odmítal regeneraci a byl k ní donucen.
před 6 roky
24ron24

24ron24

Tak to najlepšie na záver že jo? :D Tiež si myslím, že tí odmítající doctory sú myslení prvý a dvanásty :P...
před 6 roky
Další články k tématu