21. 7. 2017

Comic-Con 2017: 12 Monkeys

Comic-Con 2017: 12 Monkeys

Svůj poslední Comic-Con si nenechal ujít ani scifi seriál 12 Monkeys (12 opic), který příští rok odvysílá svou poslední sérii. Její natáčení je v plném proudu. Sešli se zde herci Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire, Alisen Down a Todd Stashwick s výkonným producentem a scenáristou Terrym Matalasem.

Jelikož nás čeká poslední série, která byla oznámena předem, bylo řečeno, že se fanoušci dočkají odpovědí na všechny otázky. Tedy téměř na všechny. Pokud patříte k těm, které vždy zajímal původ Prvotních, jak a proč byli zvoleni, tak máte smůlu. „Prostě jsou součástí času, tak to je. Ale hrají obrovskou roli v průběhu čtvrté série,“ uvedl Matalas. Stanford se svěřil, že čtvrtá série s sebou nese spoustu velmi emocionálních scén. Matalas dodal, že je pyšný na všechny herce, jak se s těmito scénami a loučením poprali.

Spousta přítomných opěvovala způsob, jakým Hampshire dokonale ztvárňuje svou roli Jennifer. „Zato vděčím scénáři. Jakmile se ocitnu v přítomnosti Cassie nebo Colea, stane se ze mě Jennifer. Možná jsem trošičku Jennifer podobná, ale Terry je jí podobný mnohem víc,“ uvedla. Jeden z fanoušků se zeptal herců, jaké období nebo éra, které měli možnost se svými postavami navštívit, je jejich nejoblíbenější. Stanford uvedl Divoký západ, načež mu Matalas poděkoval za vyzrazení tohoto spoileru, jelikož tato epizoda ještě odvysílaná nebyla. Down si vychvalovala celou čtvrtou sérii, protože doposud jako Olivia nikam kromě Titanu necestovala, ale nyní si tento aspekt seriálu užívá.

Samozřejmě padla i otázka, zda si herci nechávají ze seriálu něco na památku. Matalas si nechává křeslo, pomocí kterého se cestovalo, Stanford svůj obrázek, který nakreslil malý Athan, Stashwick si nechává Deaconovu bundu a Schull si také nechává několik kousků Cassiina oblečení. Zároveň by si Schull a Stanford chtěli nechat i proslulé rozbité hodinky.

Ve čtvrté sérii se diváci na přání fanoušků dočkají postelové scény mezi Cassie a Colem. Matalasovi to nedalo a podělil se o historku, která natáčení předcházela. Schull a Stanford měli s Matalasem schůzku, kde jim chtěl celou scénu nastínit, aby věděli, co je čeká a jak to bude probíhat, jenže konverzace se brzy lehce zvrhla. Schull se Stanfordem začali najednou probírat sexuální život Cassie a Colea. Bohužel se však jejich představy razantně lišily. Všechny odrovnala hláška: „To podle mě Cassie vůbec nedělá… Možná, když má Cole narozeniny.“

Na závěr panelu dostala prostor Down, která pohovořila o výzvě z minulé série, kdy měla za úkol ztvárnit Jennifer. Hampshire natočila celou sekvenci, přičemž Down si z ní vybrala dva úseky, které si nastudovala skrz naskrz. Samotné natáčení poté probíhalo také v krátkých pasážích, aby to měla Down v čerstvé paměti.

Pokud jste se prokousali až na konec článku, můžete si za odměnu pustit zbrusu nový trailer ke čtvrté sérii, který byl na Comic-Conu premiérově promítnut.


Nalákal vás trailer na čtvrtou sérii? Jak si představujete závěr seriálu?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
24ron24

24ron24

Ale lidi to si už fakt děláte prdel ne? :DD Ani DM ani 12M žiadny koment. tak to je už veľká hanba! Sa aj...
před 6 roky
IP Freely

IP Freely

Kdo je DM? :) Asi bych měl zjistit, kdo tam koho hraje. :D Po větě "Schull si chce nechat hadříky...
před 6 roky
24ron24

24ron24

Dark Matter :P
před 6 roky
Další články k tématu