21. 7. 2017

Comic-Con 2017: Stargate Origins

Comic-Con 2017: Stargate Origins

Comic-Con 2017 je zde! Všichni ti, kteří už tu s námi chvíli jsou, jistě ví, co bude v následujících dnech následovat za kolotoč. Nováčci by se měli pořádně připravit, protože tohle bude jízda. Již šestým rokem vám zde na SerialZone nabídneme ten největší přehled ze seriálových panelů, jaký na československé scéně najdete. Čeká nás okolo 65 panelů, takže si držte klobouky, pohodlně se usaďte a čtěte si, co se na panelech jednotlivých seriálů odehrávalo.

Aby to nebyla taková předvídatelná rutina, hned na začátek tu máme jeden seriál mimo program. Asi každý zná Stargate SG-1, našeho loňského vítěze v síni slávy v SerialZone Awards 2016. Věřte, že značka Hvězdné brány jen tak nezapadne. Včera bylo na Comic-Conu oznámeno, že se dočkáme dalšího seriálu ze světa Stargate! Ano, je to tak, nostalgie opět ožívá. Je tu ale malý háček.

Stejně jako bude mít CBS Star Trek Discovery jako seriál vysílaný pouze online, tak nový seriál Stargate Origins poběží také jen na internetu, a to na digitální platformě Stargate Command fungující na předplatném.

Origins přichází v době, kdy svět slaví dvacetileté výročí startu SG1. Seriál sleduje mladší verzi Catherine Langfordové a představí počátky portálu Hvězdná brána. Mladší Catherine se vydá na nečekané dobrodružství, aby odhalila záhadu, která se skrývá za bránou, a zachránila zemi od nepředstavitelné temnoty. Natáčení začne v srpnu pod taktovkou digitální odnože MGM a studia New Form.

Plány na oživení značky už lítají vzduchem několik let. Původně se mluvilo o oživení nápadu na filmovou trilogii, která byla poprvé oznámena v roce 2014, ovšem od té doby se nic nedělo. „Moc jsme toužili znovu se vrátit ke značce Stargate a vytvořit úplně nový příběh, který uctí základní mýty a dá fanouškům více záhad a dobrodružství,“ prozradil ředitel MGM Kevin Conroy. „Vnímáme Stargate Originas jako poděkování fanouškům, kteří udržují značku naživu již 20 let. S rostoucí popularitou online obsahu, který se může streamovat na jakémkoliv zařízení, je MGM odhodláno vytvořit zcela nový prémiový obsah. Jsme moc rádi, že tento krok můžeme začít právě se Stargate Origins.“


Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře33zobraz všech 33 příspěvků
Anduska

Anduska

Uvidíme, uvidíme... kdyby to nevyšlo, zlepším si náladu u SG-1 :))
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Navíc Daniela do SG přivedla právě ona, protože nemohli rozluštit ty nápisy a nevěděli, že to vůbec je...
před 6 roky
sandokan555

sandokan555

podla vsetkeho ..hej robila zo vsetkych cele tie roky blbcov ... pretoze ona si cestovala a pritom nemali...
před 6 roky
Další články k tématu