22. 7. 2017

Comic-Con 2017: Archer

Comic-Con 2017: Archer

Známe téma deváté řady animované špionské komedie Archer. Jste připraveni? Je to Ostrov nebezpečí (Danger Island). To a další střípky prozradili v pátek na panelu seriálu během Comic-Conu jeho tvůrci a herci. Výkonný producent Matt Thompson nastínil obrázek: Je jaro 1939. Japonci podnikli invazi do Číny, Německo zrovna připojilo Rakousko… a uprostřed toho všeho pilot a tak tak fungující alkoholik Sterling Archer chlastá, hraje hazardní hry, užívá si s ženami a tak nějak prostě přežívá spolu s chytrolínským papouškem Crackersem po svém boku. Vítejte na Ostrově smrti.

„Hlasovala jsem pro Ostrov děvek,“ uvedla se smíchem herečka Aisha Tyler, „ale nikdo to nechtěl takhle pojmenovat.“ Herečka ztvární princeznu, Jessica Walter zase Malory Archer, majitelku baru a Sterlingovu matku. H. Jon Benjamin se ujme role Archera, však víte, „až na to, že má pásku přes oko a je to námořní pilot“. Judy Greer ztvární Charlotte, zámožnou ženu, která na ostrov přijela na líbánky, ale „její manžel ji načapal s Archerem v posteli a vypařil se“.

„Minulou sezónu jsme si užívali, ale všechno to šlo temným směrem dost rychle,“ uvedl Thompson. „Tvůrce Adam Reed mluvil nyní o tom, že chce spíš udělat něco zábavného a prostě si tu sezónu užít. Proto jsme postavy zasadili na tento maličký sopečný ostrov, kde jim zařídíme tolik zábavy, kolik jen můžeme, ať už jde o písek, kanibaly, extrémně inteligentní o pice, sopku a mluvícího papouška.“

Archer pobavil návštěvníky Comic-Conu již o den dříve. Během panelu k filmu Kingsman: The Golden Circle, byl představen krátký animovaný klip, ve kterém je Eggsy vtažen do Archerova světa a oba hrdinové se společně vrhli na soutěž v pití.


Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu