23. 7. 2017

Comic-Con 2017: Arrow

Comic-Con 2017: Arrow

Skoro se ani nechce věřit, že Arrow bude vstupovat již do své šesté série. Ačkoliv během Comic-Conu herci a tvůrci nenabídli odpovědi na to, kdo přežil a kdo nepřežil výbuch z finále předchozí série, nabídli dost vodítek k tomu, na co se v dalších epizodách můžeme těšit.

Aby se tvůrci drželi nastolenému rodinnému tématu, nebude v nové řadě jeden individuální záporák, ale spíše skupina (tedy něco podobného jako rodina) nepřátel. Michael Emerson se přidává k osazenstvu v tajné záporáčské roli. Vrátí se i Anatoly s touhou po pomstě. „V dohledné době taky můžete očekávat cool oznámení o Richardu Dragonovi z komiksů, který bude také mezi našimi záporáky,“ lákal fanoušky producent Marc Guggenheim.

„Oliver není ten nejlepší táta na světě,“ připustil Stephen Amell. „Celý první den na natáčení šesté řady jsem strávil s Jackem Moorem, který hraje Williama.“ I když oba již dříve měli společné scény, dle Amella spolu nikdy ještě nehráli, takže byl pořádně nervózní. „Ale předčil všechna má očekávání, miluju naše společné scény. Ale jo, uznávám, jako táta je Oliver zatím hodně špatný.“

Flashbacky v nové řadě se budou točit kolem jednotlivých postav. Hned v prvním díle se vrátí Manu Bennett a jeho Slade, kromě toho se na něj ale diváci můžou těšit i ve speciální dvoudílné epizodě, která se bude vysílat v první polovině sezóny. Ta bude přímo zaměřena na jeho postavu a na vše, co v seriálu zažil. „Plánujeme vytvořit flashbackový příběh pro Sladea Wilsona,“ prozradil Guggenheim.

„Jsem nadšená, že jsem zpátky. Připadá mi, jako bych nikdy neodešla,“ uvedla vracející se Katie Cassidy. „Je zajímavé, jak se změnila dynamika mezi Black Siren a ostatními postavami. Jsem naprostý opak Laurel nebo Black Canary.“ Když mluvíme o navrátilcích, Kacey Rohl si zopakuje roli Aleny.

Co se týče totožnosti Vigilanteho, Guggenheim potvrzuje, co je asi všem fanouškům jasné: „Ať už se pod maskou skrývá kdokoliv, asi můžete očekávat, že je to tvář, kterou moc dobře znáte.“


Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Tak na Emersona jsem teda dost zvědavej!
před 6 roky
Squerago

Squerago

Od začátku nové série si slibují hodně. Hádám že při výbuchu zemřela max jedna osoba. Těším se na Slada,...
před 6 roky
24ron24

24ron24

Na Emersona sa taky teším! A som rád, že sa tam aj Slade zdrží, teraz bude zrejme Oliverovi pomáhať, keďže...
před 6 roky
Další články k tématu