22. 7. 2017

Comic-Con 2017: Vikings

Comic-Con 2017: Vikings

Stejně jako každý rok se na Comic-Conu objevili i herci a tvůrci Vikings. A stejně jako každý rok, i letos návětěvníkům předvedli trailer na další, tentokrát už pátou řadu seriálu.

A přidali také pár novinek o nadcházejících epizodách. Hned ta úvodní bude dvouhodinová a odvysílá se 29. listopadu. „Vikingové jsou o příbězích,“ řekl viceprezident stanice History Arturo Interian. „Když nám Michael Hirst [tvůrce seriálu – pozn. red.] předestřel své plány na začátek páté řady, potřebovali jsme dvě hodiny, abychom to řádně odvyprávěli. Zavede nás do neznámých zemí, které jsme v seriálu ještě neviděli.“

Jak už bylo oznámeno, do seriálu se přidává Jonathan Rhys Meyers jako biskup Heahmund. V hlavních rolích se vrátí také Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgård (Floki), Alexander Ludwig (Bjorn Ironside) a Alex Høgh Andersen Ivar the Boneless). „Občanská válka může přinést jen neštěstí,“ zaznělo během promítání traileru. Ten je ostatně nabitý epickými souboji, kutálejícími se uťatými hlavami a bouřlivými mořskými plavbami.

Podle stanice nová řada začne okamžikem, kdy Ivar přebírá velení Velké armády Vikingů. Lagertha je královnou Kattegatu. Ivarova vražda jeho bratra Sigurda připraví dějiště pro nové roztržky. Zbylí Ragnarovi synové chtějí pomstít smrt svého otce. Bjorn pokračuje ve své cestě ke Středozemnímu moři a Floki trpí ztrátou své milované manželky Helgy. Vyplouvá na moře, aby svůj osud vložil do rukou bohů.


Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
singularita

singularita

D9ky za bleskovku. Zaškrtnuto v kalendáři. Doufám, že se s pátou pořádně oklepou. :)
před 6 roky
STOUPA

STOUPA

Už se moc těším.
před 6 roky
patrik1177

patrik1177

Souhlasím s tím, že 20 dílů bylo špatné rozhodnutí. Mohli jednu sérii natáhnout na 12-13 dílů, ale...
před 6 roky
Další články k tématu