22. 7. 2017

Comic-Con 2017: Preacher

Comic-Con 2017: Preacher

Preacher je zhruba v polovině druhé řady. Ta už je nyní dost šílená, ale jak se zdá, před námi je ještě mnoho dalších šokujících událostí. Ano, hádáte správně. Preacher se dočkal svého panelu na letošním Comic-Conu. Sešli se zde tvůrci i herci Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun a Graham McTavish, aby společně fanoušky nalákali na to, co přijde dál.

Netřeba si brát servítky, rozhovor se rychle stočil k ožehavým tématům. Na otázku, zda herci v seriálu někdy čelili něčemu, co je překvapilo, Gilgun (Cassidy) odpověděl zcela bez zaváhání. Lákal na nadcházející odvážnou sexuální scénu, která ho doslova šokovala. Co ho ale hlavně překvapilo, že tuto scénu napsala jedna ze scenáristek, která je silně nábožensky založená. „Napsala hodně zvrácenou sexuální scénu. Neřeknu vám, o koho jde, protože to by úplně zkazilo celé překvapení. Ale rozhodně jsem nemohl uvěřit, že tady tohle budeme vysílat v televizi. Je to opravdu hodně šokující!“

I přes snahu získat více podrobností však z herců ani tvůrců již nikdo další podrobnosti nedostal. Na otázky reagovali jen hvízdáním a po chvilce dodali, že jakmile scénu uvidíte, pochopíte, co toto hvízdání znamená.

Kromě odvážného sexu můžeme očekávat také další odhalení. Dozvíme se více o minulosti Jesseho, jehož výlet s Cassidym a Tulip bude pokračovat i ve druhé polovině série. „Určitě se dočkáme bližšího vysvětlení společné minulosti Jesseho a Tulip a toho, proč je jejich vztah takový, jaký je. Taky se dozvíme o jeho vztahu s otcem a to, proč je pro něj tak důležité najít boha,“ prozradil Cooper. „Myslím, že fanoušci zjistí, proč je mezi těmito třemi taková dynamika, a také jaká tajemství skrývají. Neustále budeme dělat flashbacky do jejich minulostí.“


Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Nira

Nira

První půlka série výborná, těším se na zbytek, i na avizované scény :-)
před 6 roky
Další články k tématu