23. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Simpsons

Tvůrci představili plakát na následující 29. sérii, během které Simpsonovi oslaví třicáté narozeniny.

Panel však začal politicky, na úvod byl vypuštěn klip s prezidentem Donaldem Trumpem z uplynulé série. A v následující diskuzi Matt Groening odhalil, že je společnost 21st Century Fox požádala, aby šetřili Fox News, protože ti byli po posledních vtípcích označeni „ne za rasistické, ale nejrasističtější“.

Za poslední rok Simpsonovi opakovaně byli citováni díky svému proroctví o prezidentu Trumpovi z dřívějších let, ale také za to, že předpověděli jeho nabitý program poté, co se prezidentství ujal. K tomu dodal producent Matt Selman: „Náš seriál drží Springfieldský odraz společnosti a to nás nepřestává inspirovat.“

K nadcházející sérii prozradil showrunner Al Jean, že se chystá gaučová scéna s Bobovými Burgery, a to proto, aby při vysílání mezi těmito seriály lidi nikam nepřepínali. K tomu dodal Groening, že umělec Bill Plympton se také postará a jednu ze scén.

Oznámeno bylo i několik hvězdných hostů. Mezi nimi například Shaquille O'Neal, Martin Short, návrat oblíbeného Leváka Boba (Kelsey Grammer) nebo hvězda Game of Thrones Nikolaj Coster Waldau, jehož postava bude mít „velmi nevhodný vztah s jedním ze Simpsonových“.

Připravuje se epizoda, kdy se Simpsonovi vydají do New Orleans na Jazzfest, a Al Jean také prozradil, že přijde epizoda zaměřující se na budoucí Lisu, ve které by mohla skončit s ženou. Ve hře je i nápad na verzi Kingova To (It), kde by se hlavní role ujal Krusty.

Fanoušci si ptali, jestli se vrátí Bartman, a Groening vtipkoval: „Netušil jsem, že superhrdinové jsou tak populární. Ale jednoho dne se vrátí.“

Dobré zprávy přišly i pro fanoušky DVD. Na žádost fanoušků se seriál po třech letech vrátí k vydávání na DVD, rovnou byl představen obal pro 18. sérii, která vyjde 5. prosince. Stejně jako předchozí série, bude obsahovat komentáře, extra bonusy a vymazané scény. A po představení obalu přišel na pódium Joe Mantegna (Criminal Minds), který propůjčuje hlas Tlustému Tonymu, a přišel tak i oblečený.

Fanoušci si DVD ještě pár měsíců musí počkat, ale Groening se objevil připravený a těm, kteří se nebáli ptát, rozdával jiné dárky. Například obří polštář ve tvaru koblihy, pantofle s Bartem nebo portrét Apua, který na místě nakreslil.


Co na novinky z Comic-Conu říkáte? Pořád nedočkavě čekáte na další příběhy žluté rodinky? Patříte mezi sběratele DVD?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Blázen z Jericha

Blázen z Jericha

Simpsons už nemůžou. Kdyby radši pokračovali ve Futuramě.
před 6 roky
šotek10

šotek10

Uvidíme, uvidíme. :) Souhlasím. :)
před 6 roky
Další články k tématu