28. 7. 2014

Comic-Con 2014: Grimm

Comic-Con 2014: Grimm

Fanoušci seriálu Grimm nedočkavě vyhlíželi panel svého seriálu, aby se dozvěděli nějaké novinky o chystané čtvrté sérii. A čeho se nakonec dočkali?

Bylo puštěno domácí video ze svatby Monroea (Silas Weir Mitchell) a Rosalee (Bree Turner), ve kterém se představila zábavně připitá Juliette (Bitsie Tulloch), což samozřejmě vyvolalo v sále potlesk.

A jak to vypadá pro novomanžele s líbánkami? Na to odpověděl představitel Monroea: „Snažíme se líbánky uskutečnit, ale v těchto dnech je to Portlandu vcelku komplikované.“ i když Bree Turner naznačila, že Monroe a Rosalee pravděpodobně stihli rychlovku po svatbě, takže manželství bylo naplněno.

Jedna z věcí, o které se mluvilo, byla, jaké nové Weseny nám tvůrci představí v nové sérii. Výkonný producent David Greenwalt prozradil, že je připraveno stvoření vypadající jako chobotnice, který krade vzpomínky: „Je to postava, která krade vaši identitu, ale opravdu nechutným způsobem.“ K dispozici bude také Chupacabra, mýtické stvoření z jihozápadu, známé díky vlastnosti vysávání krve z koz. A také se v úvodu nové sezóny dočkáme matky kapitána Renarda (Sasha Roiz), což jak víte je hexenbiest a Greenwalt k tomu dodává: „Ano, chystáme se letos seznámit s jeho matkou.“

Panelu se zúčastnil i Sasha Roiz, příhodně oblečený do bílého, symbolizujícího vzkříšení. I jeho kolega Silas Weir Mitchell si ho během diskuze dobíral v narážce na finále série: „Ty jsi tady u toho stolu něco jako čestný duch.“

Zajímá vás, jak Wesen pozná, že vidí Grimma? Ve třetí sérii jsme se dozvěděli základy: „Vidí temnotu, jakousi nekonečnou temnotu, která je pro Weseny děsivá, “ alespoň tak to vysvětluje Greenwalt a slibuje, že v nové sérii odhalí další podrobnosti o tomto tématu.

Řeč samozřejmě přišla i na Nicka (David Giuntoli) a ztrátu jeho vlasností. K čemuž Giuntoli řekl, že je v podstatě nucen používat Trubel (Jacqueline Toboni) jako své Grimmské oko a že doufá, že Nick dostane své schopnosti zpět.

A to rozhodně není jediná věc, která musí Nicka trápit, protože měl také neúmyslný románek s Adalind (Claire Coffee) a představitelka Julliette diváky škádlila, že se teprve uvidí, jestli mu opustí.

Všechny samozřejmě zajímá jestli a hlavně jak přežil kapitán Sean Renard konec třetí série a Roiz k tomu prozradil, že tvůrčí tým se snaží najít zajímavý způsob, jak Seana zachránit. A pak je tady ještě seržant Wu (Reggie Lee), který podle samotného herce je blízko k tomu, aby si vše dal dohromady a pronikl do světa Wesenů.

Jednu věc, ale tvůrci samozřejmě neprozradí. Ve čtvrté sérii se určitě nemusíte těšit na rozuzlení záhady kolem mýtických klíčů. Greenwalt k tomu dodal, že i když se dočkáme nového klíče, tak nebudeme vědět, co ty zatracené věci znamená až do páté série.


Těšíte se na novou sérii Grimm? A co říkáte na novinky, které byly prozrazeny v San Diegu?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Squerago

Squerago

Nepochybuju o tom, že Nick své schopnosti získá brzo zpět :D A také doufejme, že predstavitelka...
před 9 roky
LittleLexi

LittleLexi

Souhlasím, Juliette nesnáším. Nejotravnější a vůbec se mi nelíbí její hlas. Jinak taky myslím, že...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Grimma mám ráda, ale ty zápletky na konci série mě vždycky tak nebaví...
před 9 roky
Další články k tématu